Groot Sportgala 2023. ProSport doneerde sportartikelen ter waarde van 10.000 lei aan de kinderen van CSS Vaslui, atletiekafdeling

Groot Sportgala 2023. ProSport doneerde sportartikelen ter waarde van 10.000 lei aan de kinderen van CSS Vaslui, atletiekafdeling

Het ProSport 2023 Great Athletes Gala vond plaats op 28 november. Tijdens dit evenement werden degenen beloond die dit jaar triomfen hebben behaald in de sportwereld en zich met hun resultaten hebben weten te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Parijs 2024.

ProSport vond het nodig om hulde te brengen aan degenen die elke dag hard werken om de beste te zijn en die vechten om een Olympische medaille te winnen voor Roemenië.

ProSport, donatie van sportuitrusting ter waarde van 10.000 lei aan kinderen van CSS Vaslui, afdeling atletiek

Omdat we weten dat onze toekomst wordt gewaarborgd door de kinderen die na ons komen, heeft onze publicatie een donatie van sportartikelen ter waarde van 10.000 lei gedaan aan de kinderen van de atletiekafdeling van de Vaslui School Sport Club.

Hierdoor kregen de 15 kinderen de speciale hardloopschoenen en trainingspakken cadeau die ze zo hard nodig hadden om hun trainingen en wedstrijden in betere omstandigheden te kunnen uitvoeren.

Ze waren dankbaar en stuurden een boodschap van dank: “Bedankt, ProSport!” riepen de kinderen blij.

Artsen voor Roemenië Associatie bood vijf studiebeurzen van elk 10.000 lei aan op het ProSport Grote Sporters Gala

De vereniging Artsen voor Roemenië was ook betrokken bij dit proces van erkenning voor de grote sporters, die via haar vertegenwoordiger Alexandru Costache vijf studiebeurzen van elk 10.000 lei aanbood aan jonge mensen met uitstekende resultaten in de sport. Roxana Capezan (worstelen), Robert Andrei Badea (zwemmen), Tudor Moșoi (judo), Mihai Alin Șavloschi (atletiek) en Alexia Gabriela Vânoagă (turnen) waren de winnaars van de studiebeurzen van 10.000 lei elk aangeboden door de Vereniging van Artsen voor Roemenië.

Ontroerd door de motie van vertrouwen die ze kregen, vertelden ze Mihai Morar, de gastheer van het evenement, dat het geld dat ze kregen gebruikt zal worden om hun grote droom te vervullen: naar de Olympische Spelen gaan en een medaille winnen.

“Alexia Gabriela Vânoagă: Naar de Olympische Spelen gaan en een medaille winnen, dat is mijn droom.

Mihai Alin Șavloschi: Zich kwalificeren voor de Olympische Spelen is het belangrijkste.

Tudor Moșoi: Op dit moment is mijn grootste wens om geschiedenis te schrijven en iets te doen wat nog nooit eerder is gedaan.

Robert Andrei Bade: Mijn enige droom is om me te kwalificeren voor de Olympische Spelen en met plezier te blijven zwemmen.

Roxana Capezan: Mijn grootste droom is om me te kwalificeren voor de Olympische Spelen, zeker gevolgd door een medaille,” zeiden de winnaars op het Grote Atleten Gala.

Alexandru Costache was ook opgewonden. Toen hij sprak, maakte het lid van de vereniging Artsen voor Roemenië er een punt van om te zeggen dat de instelling die hij vertegenwoordigt dezelfde waarden heeft als een succesvolle atleet: vastberadenheid, passie en het verlangen naar uitmuntendheid.

“Het is een eer en een genoegen om vanavond samen te zijn met zoveel uitmuntende atleten. Ik ben de vertegenwoordiger van de Vereniging van Artsen voor Roemenië, een vereniging die campagne voert voor de verbetering van het medische systeem in het land.

Vanavond zijn we hier bijeen om jullie te eren, om jullie prestaties en verdiensten te vieren, maar ook om de kracht van sport te erkennen in het verbeteren van gezondheid en welzijn. Omdat de waarden van Dokters voor Roemenië dezelfde zijn als die van elke grote atleet, namelijk vastberadenheid, passie en het verlangen naar uitmuntendheid, zijn we trots en blij dat we jullie deze beurzen kunnen aanbieden.

Gefeliciteerd! Bedankt voor alles wat je voor Roemenië doet! Ik wens je veel succes in de toekomst en ik hoop dat jouw successen anderen zullen motiveren”, zei Alexandru Costache op het ProSport 2023 Great Athletes Gala.

Romina Gingașu, voorzitter van de Red Women Foundation, bood twee speciale studiebeurzen van elk 20.000 lei aan tijdens het ProSport Grote Sporters Gala
Romina Gingașu, voorzitter van de Red Women Foundation, was ook betrokken bij het helpen van jonge talenten en vulde de daad van liefdadigheid van de Vereniging van Artsen voor Roemenië aan en reikte twee speciale studiebeurzen van elk 20.000 lei uit aan Arian Notrețu (para-atletiek) en Aissia Prisecariu (zwemmen).

“Dank u voor deze kans. Ik wil mijn stichting presenteren. Via Red Women houden we kinderen op school. Op dit moment hebben we zes weeskinderen. Drie op de Universiteit voor Geologie en drie op de Universiteit voor Geneeskunde. Maar ik wil ProSport bedanken voor deze kans om atleten te steunen. Mijn enige band met sport is dat ik getrouwd ben met Piero Ferrari. Maar het doet me plezier om fenomenale kinderen zoals jullie te kunnen steunen. Ik ben eerlijk gezegd een beetje nerveus en dat ben ik de hele dag nog niet geweest. Veel succes in de toekomst en ik hoop dat jullie zoveel mogelijk fantastische resultaten behalen,” zei Romina Gingașu.

Aissia Prisecariu bekende dat ze dit bedrag zal bewaren voor wanneer ze haar professionele sportactiviteiten zal beëindigen. Adrian Notrețu zei dat de 20.000 lei een welkome steun is voor een Paralympische atleet, die hogere onkosten heeft dan een gewone atleet.

“Heel erg bedankt voor deze beurs! Ik weet het niet precies… het is welverdiend en het is goed om wat geld opzij te zetten nadat je je atletiekcarrière hebt beëindigd. Ik zet het opzij om te vermenigvuldigen.

Mijn grootste droom is om deel te nemen aan de Olympische Spelen en in de toekomst een medaille te winnen,” zei Aissia Prisecariu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *