Rapid, één stap verwijderd van het missen van het podium! Hagi, ontketend: “Het past bij ons, het past niet bij ons, we moeten vooruit!”

Rapid, één stap verwijderd van het missen van het podium! Hagi, ontketend: “Het past bij ons, het past niet bij ons, we moeten vooruit!”

Rapid speelde woensdagavond in de 21e ronde van de Superleague met 0-0 gelijk tegen de Roemeense kampioen Farul Constanta.

Farul domineerde de wedstrijd en scoorde drie keer, maar telkens werd het doelpunt afgekeurd door de videoscheidsrechter: Louis Munteanu (2 – buitenspel), Andrei Artean (45+2 – buitenspel) en Adrian Mazilu (59 – overtreding Constantin Budescu op Cristian Săpunaru).

Rapid, op het randje van het podium! Hagi, ontketend: “Het past bij ons, het past niet bij ons, we moeten vooruit!”

“Veel ambities, iedereen wilde winnen we verdienden de drie punten. We hebben drie keer gescoord. Het management vertelde me dat er geen beeld was gegeven, geen replay van het tweede doelpunt, wat ik geldig vond. Anderen winnen met een doelpunt dat niet geldig is, op de lijn. Ik snap het niet, want het is hetzelfde doelpunt en ik snap het niet! Wat doen we? Dat zijn punten!

Belangrijke punten. Deze jongens werkten, ze renden, ze speelden voetbal en ze moesten de wedstrijd winnen. En kijk, punten zijn verloren en we hangen nog steeds in de buurt. Maar dit. Het is vakantie.

Ik denk dat de Lighthouse een goed jaar heeft gehad. Ik heb iedereen gefeliciteerd, ook al hadden we een paar minder inspirerende momenten. Helaas verdienden we de overwinning, de drie punten. Maar dat is het! We hebben gewonnen, we hebben alleen de doelpunten niet gemaakt! We hebben gewonnen, het was geen buitenspel, de hand van de tegenstander was voor.

We vinden het leuk, we vinden het niet leuk, we moeten verder! Er kan natuurlijk komen en gaan! Er zijn spelers die hebben gepresteerd, er zijn spelers die niet hebben gepresteerd. Ze hebben zich niet aangepast en dan zal er waarschijnlijk wat komen en gaan,” zei Gheorghe Hagi.

Cristiano Bergodi’s team staat 3e in het klassementmet 33 punten. Farul heeft 30 punten en staat vijfde.
CFR Cluj kan U Cluj vandaag verslaan en praktisch Rapid kan het podium missen.

Hoe de twee verdelingen eruit zagen

  • FARUL: Aioani – D. Sîrbu (D. Grosu 46), K. Boli, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni (Diogo Queiros 74), Budescu (M. Grigoryan 87) – Ad. Mazilu (Rivaldinho 75), L. Munteanu. Coach: Gheorghe Hagi
  • RAPID: H. Moldovan – I. Cristea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Funsho Bamgboye (El Sawy 70), C. Cîrjan, Al. Albu, Papeau – Al. Ioniță II (K. Soni 64), Borja Valle. Coach: Cristiano Bergodi


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *