PREMIERE FOTO’S | Ianis Hagi & mooie Elena, bruiloft met 400 gasten voor Kerstmis, met Gigi Becali, Gică Popescu en de ouders van Simone Halep

PREMIERE FOTO’S | Ianis Hagi & mooie Elena, bruiloft met 400 gasten voor Kerstmis, met Gigi Becali, Gică Popescu en de ouders van Simone Halep

Ianis Hagi en zijn uitverkorene Elena vieren hun bruiloft met familie en vrienden. Gigi Becali, Gică Popescu en de ouders van Simone Halep waren allemaal aanwezig op het feest met meer dan 400 gasten.

Ianis Hagi en zijn vriendin Elena Tănase besloten om Kerstmis in 2023 voor altijd te herinneren. De twee geliefden organiseerden hun burgerlijk huwelijksfeest in restaurant Fratelli in de hoofdstad, meldt ProSport.

“De koning”, aan de strik

Gică Hagi ontbrak niet op het uitbundige evenement. De “Koning” stapte uit een BMW X5 met zijn vrouw en dochter Kira. De oudere zus van Ianis werd op 27 maart 1996 geboren in Barcelona, groeide op in Turkije en is een kunstliefhebber.

Gică Hagi stal alle ogen op het verlovingsfeest van zijn zoon. De “Koning” verscheen op het feest gekleed in een zwart ceremonieel pak dat hij combineerde met een strikje.

Ianis Hagi (24) hield zijn eerste verlovingsfeest met zijn vriendin Elena Tănase (ook 24) in een kleine setting in Constanța op 16 oktober.

De Roemeense speler van het nationale elftal danste op Macedonische muziek en ontspande zich met zijn toekomstige vrouw en hun gasten.

Deze zomer vroeg Ianis zijn vriendin ten huwelijk in Parijs en de twee zijn al een paar jaar een koppel. Elena komt ook oorspronkelijk uit Constanța en komt uit een rijke Aromanische familie, aldus de bron.

Internationale ontwikkelingen

Ianis Hagi scoorde zijn eerste doelpunten voor Deportivo Alaves begin november, toen het team Deportivo Murcia versloeg in de tweede ronde van de Spaanse beker.

Ianis Hagi, een 24-jarige middenvelder, wordt tot de zomer uitgeleend door Rangers. De Roemeense speler sloot zich in januari 2020 aan bij Glasgow Rangers van het Belgische KRC Genk, aanvankelijk in bruikleen, voordat hij in de zomer van datzelfde jaar speler werd van de Schotse ploeg, aldus ProSport.

De Roemeense international scoorde 16 doelpunten in 99 wedstrijden voor Rangers en speelde een belangrijke rol in de Europacup prestaties van het team in de afgelopen jaren en in het winnen van de competitietitel in het seizoen 2020/21, volgens de website van de club uit Glasgow.

Naast Genk en Rangers heeft Ianis Hagi ook buiten Roemenië gespeeld voor het Italiaanse Fiorentina.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *