Adrian Mutu, VERBONDEN door Neftci Baku. CFR Cluj, volgende halte?

Adrian Mutu, VERBONDEN door Neftci Baku. CFR Cluj, volgende halte?

Adrian Mutu is niet langer de coach van Neftci Baku, zo maakte de Azerbeidzjaanse club zondag bekend, kort na de 2-0 thuisoverwinning op Kapaz in de 18e ronde van het kampioenschap.

“Het contract tussen Neftci PFK en Adrian Mutu is met wederzijds goedvinden beëindigd”, aldus de nummer drie, met 13 punten achterstand op koploper Qarabag.

Adrian Mutu, onderhandelingen met CFR Cluj?

Neftci PFK bedankt Adrian Mutu voor zijn samenwerking en harde werk en wenst hem succes met zijn toekomstige activiteiten. Tegelijkertijd condoleert de club Adrian Mutu met het overlijden van zijn moeder. Neftci PFK, dat momenteel strijdt voor goede resultaten in het kampioenschap en de Azerbeidzjan Cup, doet een beroep op alle fans om het team te steunen en zich er sterk omheen te verenigen.“, luidt het persbericht van de in Bakoe gevestigde groep.

Adrian Mutu tekende in juli een tweejarig contract bij Neftci Baku, het team dat derde werd in het laatste kampioenschap van Azerbeidzjan.

Voor zijn komst naar Neftci was Mutu werkzaam bij FC Rapid, dat hij sinds maart 2022 coacht.

In augustus werd de ploeg uit Azerbeidzjan uitgeschakeld door Beșiktaș Istanbul in de Europa Conference League 3e voorronde.

Neftci Baku werd vorig seizoen gecoacht door een andere Roemeen, Laurențiu Reghecampf. De ploeg eindigde niet alleen op de laatste trede van het podium, maar speelde ook in de finale van de Azerbeidzjan Cup.

Na het vertrek van Mutu maakte Neftci de aanstelling van de Montenegrijnse coach Miodrag Bozovic officieel.

Aan de andere kant zou, volgens verschillende bronnen in de voetbalwereld, de volgende bestemming van “Briliantului” CFR Cluj kunnen zijn. Het lijkt erop dat de eigenaar Nelu Varga afstand zou doen van de Italiaan Andrea Mandorlini, en dat Adrian Mutu in zijn plaats zal komen. De informatie werd ook openbaar gemaakt door voormalig international Gabi Balint, volgens prosport.ro.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *