Wat de broer van Michael Schumacher zegt over de huidige toestand van de voormalig Formule 1-kampioen: “Niets is meer zoals het was”.

Wat de broer van Michael Schumacher zegt over de huidige toestand van de voormalig Formule 1-kampioen: “Niets is meer zoals het was”.

Michael Schumachers broer Ralf Schumacher heeft verteld hoe het gezinsleven is veranderd nadat de Formule 1-grootheid een skiongeluk kreeg.

In december 2013 kreeg Michael Schumacher een skiongeluk en liep daarbij ernstig hoofdletsel en een hersenbloeding op.

Hij lag enkele maanden in coma en sinds september 2014 ligt hij in zijn villa in Gland, Zwitserland, die is omgebouwd tot ziekenhuis.

Wat de broer van Michael Schumacher zegt over de huidige toestand van de voormalige Formule 1-grootheid: ‘Niets is meer zoals het was’

Michael Schumacher won zeven wereldtitels: 1994, 1995 met Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 en 2004 met Ferrari).

“Ik mis mijn Michael van toen. Het leven is soms oneerlijk. Michael had vaak geluk gehad in zijn leven, maar toen kwam dit tragische ongeluk. Gelukkig hebben we veel voor hem kunnen doen dankzij de moderne medische mogelijkheden, maar niets is meer zoals het was. Ik kan zeggen dat zijn tragische ongeluk ook mijn leven heeft veranderd,” zei Ralf Schumacher volgens DPA, zonder verdere details over zijn broer te geven.

Ralf Schumacher was zelf Formule 1-coureur, waar hij van 1997 tot 2007 reed.

Slechts een paar mensen kunnen Michael Schumacher thuis bezoeken.

Rossella Giannini is de vrouw die een groot deel van elke dag voor Michael Schumacher kookte en ze sprak onlangs met de internationale pers. “Ik was op vakantie ten tijde van zijn ongeluk en hoorde het op het nieuws. Toen duidelijk werd hoe ernstig de situatie was, stortte mijn wereld in. Ik kan nauwelijks geloven dat het ongeluk 10 jaar geleden gebeurde. Maar in al die tijd heb ik de situatie kunnen verwerken. Ik lijd niet meer, maar ik herinner me de goede tijden,” zei de vrouw, die eraan toevoegde: “Ik wil niet tot last zijn. De situatie is al moeilijk genoeg voor de familieleden. Af en toe praat ik met mensen van Ferrari en vraag ik het hen, maar ik dring niet aan. Ik kijk echter elke dag naar de voordeur en hoop dat hij over de drempel stapt en ik tagliatelle al ragu voor hem kan koken”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *