RAPPA en Kamara komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 26 december om 21.00 uur

RAPPA en Kamara komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 26 december om 21.00 uur

De tweede dag van Kerstmis brengt twee veelgeprezen rapartiesten naar EXCLUSIV RAPID. RAPPA en Kamara zijn te gast bij Ovidiu Ionescu op EXCLUSIV RAPID op dinsdag 26 december vanaf 21:00 uur.

We praten over muziek en voetbal in wit en rood, over het huidige seizoen en wat Rapid voor de twee betekent. We ontdekken hoe Kamara verliefd werd op het team van Giulești en hoe hij het probeerde bij Rapid. Rappa vertelt ons over de nummers die hij opdroeg aan zijn soulteam, Granata Records en het eeuwfeest van het grote Rapid, maar ook over de momenten waarop hij de hit “Bohemian Soul Disease” opnam, samen met Daniel Niculae, Virginia V. en Cornel Cadar.

We wachten vanavond op je, vanaf 21.00 uur, op Facebook ProSport en YouTube – ProSport, maar ook op prosport.ro. Fijne feestdagen!

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *