EXCLUSIEVE EDITIE DINAMO. Marius Niculae en Constantin Niculae komen naar de show gewijd aan de “honden”.

EXCLUSIEVE EDITIE DINAMO. Marius Niculae en Constantin Niculae komen naar de show gewijd aan de “honden”.

Vanavond dansen we met de familie, met “Arrow” en “Sensei”, in de laatste editie van EXCLUSIVE DINAMO van dit jaar. Marius Niculae en Constantin Niculae komen naar de show gewijd aan de “dogs”.

Op woensdag 27 december brengt een nieuwe editie van EXCLUSIV DINAMO, de laatste in 2023, de fans gasten die geschiedenis hebben geschreven voor de club uit Ștefan cel Mare road.

Constantin Niculae en Marius Niculae, echte “honden” zullen voor het eerst samen zijn in een uitzending. Niculae senior is Europees kampioen en vice wereldkampioen judo, deelnemer aan twee edities van de Olympische Spelen, fysiek trainer van de voetbalteams in de “Pit”, Momenteel werkt hij, net als zijn zoon, in de academie staf van Dinamo Sports Club. “Sensei” en “Arrow” presenteren hun verhalen, familie en Dinamovistisch archief, verzameld in een leven in rood en wit.

De EXCLUSIVE DINAMO show kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de show worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *