Damjan Djokovic heeft FCSB verlaten en tekent bij Rapid! Hoeveel Gigi Becali de middenvelder heeft betaald om te vertrekken

Damjan Djokovic heeft FCSB verlaten en tekent bij Rapid! Hoeveel Gigi Becali de middenvelder heeft betaald om te vertrekken

FCSB heeft Damjan Djokovic laten vallen. Gigi Becali betaalde €70.000 voor de ontbinding van het contract van de middenvelder.

Djokovic was niet langer een starter bij FCSB en wilde de ploeg verlaten. Hij gaat nu naar het kamp van Rapid in Antalya.

De Kroaat heeft 23 optredens voor FCSB, vier goals en één assist.

Damjan Djokovic heeft FCSB verlaten en tekent bij Rapid

Djokovic krijgt €15.000 per maand betaald bij Rapid.

“Ik heb hem naar Rapid laten gaan. Ik heb in ieder geval begrepen dat hij in principe met hen heeft afgesproken. Hij is weggegaan, wat maakt het uit? Ik heb hem het geld gegeven. Ik heb hem geld gegeven. Ik heb hem 70.000 euro gegeven om te vertrekken. Als we een contract sluiten, moeten we dat respecteren. Hij heeft een contract, als je wilt dat hij vertrekt, moet je met hem onderhandelen. Het heeft geen zin om te discussiëren over wat ik niet goed vond. Hij kan naar Rapid gaan en de wolken breken. Hij traint buitengewoon, maar dat is wat we besloten hebben,” vertelde Gigi Becali aan Digi Sport.

“We zijn het eens geworden met Damjan Djokovic. Hij heeft nog niet getekend, maar ik kan bevestigen dat hij bij Rapid zal tekenen, tenzij er iets onverwachts gebeurt,” vertelde Victor Angelescu aan ProSport.

Dan Șucu, meerderheidsaandeelhouder van Rapid, zei tegen PRO TV: “We zullen de transfer zo snel mogelijk regelen.”

Djokovic is de vierde speler die deze winter naar Rapid komt, na de Kosovaarse spits Florent Hasani (FK Tirana), de Servische spits Borisav Burmaz (FK Vozdovac) en de Kosovaarse spits Ermal Krasniqi (CFR Cluj).

Wat Mihai Stoica, voorzitter van de raad van bestuur van FCSB, zei over Damjan Djokovic: “Ik hou van Djokovic en er waren resultaten. Ik versloeg iedereen met hem. Hij speelde 7 wedstrijden en scoorde 3 doelpunten. En met mij is er ook subjectiviteit omdat ik hem zo goed heb zien trainen. Ik heb nooit discussies met hem gehad, maar Gigi’s uitspraken begonnen 3 maanden geleden. Vandaag bekritiseerde hij hem en morgen is hij uit het team. Wat, heeft hij weer gespeeld?”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *