De supertransfer in het Roemeense voetbal! CFR Cluj heeft de overstap van Omar El Kaddouri officieel gemaakt

De supertransfer in het Roemeense voetbal! CFR Cluj heeft de overstap van Omar El Kaddouri officieel gemaakt

CFR Cluj heeft Omar El Kaddouri, voormalig speler van Napoli, getransfereerd. Hij heeft getekend als een speler die niet meer onder contract staat.

Omar El Kaddouri heeft meer dan 100 optredens in de Serie A op zijn naam staan en heeft nu een driejarig contract getekend bij de ploeg uit Gruia.

Hij had sinds de zomer geen contract meer na zijn vertrek bij PAOK.

CFR Cluj heeft de transfer van Omar El Kaddouri officieel gemaakt.

De 33-jarige speler heeft 30 caps en vijf doelpunten voor de Marokkaanse nationale ploeg.

Hij wordt volgens transfermarkt.com geschat op €600.000, speelt als aanvallende middenvelder en heeft in de Serie A de volgende cijfers: 108 optredens, 12 goals en 16 assists.

“Welkom in onze familie, Omar El Kaddouri! We zijn blij om de eerste transfer van deze winter aan te kondigen! Vanaf vandaag is Omar El Kaddouri onze nieuwe aanvallende middenvelder. El Kaddouri heeft een schat aan ervaring en speelde 108 keer in de Serie A voor Napoli, Torino en Empoli. De Marokkaanse middenvelder speelde de afgelopen zes seizoenen 173 wedstrijden voor PAOK Thessaloniki en was daarin goed voor 10 doelpunten en 13 assists. Geboren in België van Marokkaanse afkomst, werd Omar op 22-jarige leeftijd opgeroepen voor het Marokkaanse nationale team en heeft tot nu toe 32 optredens gemaakt en 5 doelpunten gescoord voor zijn land, waarmee hij ook deelnam aan de Olympische Spelen van 2012. We heten hem welkom bij de CFR familie en wensen hem het allerbeste met ons team!”. aldus het persbericht van CFR Cluj.

El Kaddouri is een echte coup. Naar mijn mening is hij de beste speler die de afgelopen jaren naar het Roemeense kampioenschap is gekomen. SuperLiga heeft nog nooit een speler als El Kaddouri gezien. Het heeft geen zin om door de teams te gaan waar hij heeft gespeeld. Hij is een supervoetballer en een supercoup die we de fans van CFR Cluj hebben kunnen bezorgen. We hebben hier nog nooit een speler als El Kaddouri gezien. We bereiden andere bommen voor, we willen de titel en we zullen het team versterken zoals nog nooit vertoond in het Roemeense voetbal, je zult het zien – Nelu Varga, eigenaar van CFR Cluj

fotobron: facebook.com/cfr1907


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *