Wat een FASHION gelanceerd door een wereldkampioen!

Wat een FASHION gelanceerd door een wereldkampioen!

Ze is ’s werelds beste in een contactsport, maar tegelijkertijd heeft ze ook een haarstijltrend gestart. Alessia Jecu, meervoudig wereldkampioene kempo, zet de toon in de vlechtmode.

Alessia Jecu verscheen op de laatste kempo-wedstrijd met een nieuwe look. De wereldkampioene vlechtte haar haar op een unieke manier en geeft toe dat zelfs haar tegenstanders zich tot haar wenden voor haar kapsels.

“Ik doe dit kapsel zelf omdat mijn moeder niet weet hoe ze mijn haar moet vlechten en ik heb mezelf geleerd hoe ik moet vlechten. Het heeft me veel tijd gekost om deze vlecht te leren”, aldus Alessia Jecu, wereldkampioene kempo.

Wat een wereldkampioen mode lanceerde

Haar teamgenoten en tegenstanders vragen haar nu om hun haar te doen voor de wedstrijden: “Alle kempo-meisjes komen naar me toe om hun haar te doen, ze zijn erg blij met wat ik doe.”

Alessia sloot 2023 af met een gouden medaille op de K1 Nationale Kampioenschappen. Na het beëindigen van de wedstrijd als atlete, trok de jonge vrouw het scheidsrechterspak aan: “Het is veel moeilijker om scheidsrechter te zijn dan atlete, want er zijn andere emoties en andere dingen waar je voor moet zorgen.”

De wereldkampioene, die ook tweedejaars student Finance-Banking aan de ASE is, onthult dat het scheidsrechteren van jongeren haar moeilijkste baan is.

“Het is heel moeilijk en het is heel emotioneel. Ik ben erg emotioneel als ik ze zie huilen, ik moet het gewoon oplossen en ze vertellen dat er niets is gebeurd en dat ze de volgende keer zullen winnen,” voegde ze eraan toe.

De wereldkampioene bekent dat ze gewend is aan deze positie, maar ze vindt wedstrijden spelen veel leuker dan scheidsrechter zijn. “Vrouwen dwingen altijd respect af als ze op de mat staan. Het is moeilijk om atlete en scheidsrechter te zijn. Ik denk echt dat het moeilijker is om scheidsrechter te zijn, je moet heel voorzichtig zijn, je moet moed hebben, er spelen veel factoren mee,” zei Alessia Jecu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *