Radu Dragușin, eerste verklaringen na zijn ondertekening bij Tottenham. Waarom hij Bayern München afwees

Radu Dragușin, eerste verklaringen na zijn ondertekening bij Tottenham. Waarom hij Bayern München afwees

Radu Drăgușin is onthuld als speler van Tottenham en de Roemeense verdediger heeft zijn eerste uitspraken gedaan in een Engels shirt.

Hij kreeg aanbiedingen van Napoli, Bayern München en Tottenham Hotspur, maar koos ervoor om in de Premier League te spelen en legde uit waarom hij de Duitse club afwees, ook al was het financiële aanbod beter.

Drăgușin, 21, kwam bij Tottenham voor €30 miljoen en de uitleen van Djed Spence aan Genoa.

Radu Dragușin, eerste verklaringen na ondertekening bij Tottenham

De Roemeense full-back zal het shirt met rugnummer 6 dragen voor Tottenham, dat zesde staat in de Premier League en mikt op een plek in de Champions League.

“Ik ben opgewonden, ik ben blij. Het is een grote stap voor me, maar ik denk dat het de juiste stap is. Ik heb de beslissing met mijn hart genomen. Ik heb een paar gesprekken gehad met de coach, ik voelde een klik. Hij vertelde me dat hij echt wil dat ik kom, dat mijn speelstijl hem bevalt en dat hij denkt dat ik hier goed pas. Ik hou van deze speelstijl, agressief, verdedigende opstelling.

Ik ben een jongen die alles geeft voor het team. Het is een droom voor me om voor zo’n team te spelen. Ik zal altijd alles geven op het veld. Het is een goed gevoel om ze weer te ontmoeten (noot van de redactie – Bentancur en Kulusevski), we waren drie jaar geleden samen bij Juventus. Ik kan niet wachten om hen en mijn andere teamgenoten te ontmoeten.

Ik kwam bij Juventus toen ik 16 was. Het was een zware impact, ik ga niet liegen, maar ik heb op jonge leeftijd geleerd dat je offers moet brengen en bereid moet zijn om te werken om je droom te bereiken. Mijn hele leven wilde ik al op het hoogste niveau spelen, in de Premier League, dus mijn droom is uitgekomen. Ik kan niet wachten om het veld op te gaan,” zei Radu Dragușin.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *