We kennen het PROGRAMMA van de Dynamite Fighting Show 2024! Wat Cătălin Moroșanu zei

We kennen het PROGRAMMA van de Dynamite Fighting Show 2024! Wat Cătălin Moroșanu zei

Dynamite Fighting Show 2024 heeft al een gestructureerd programma dat extreem uitdagend belooft te worden voor de liefhebbers van deze sport.

Er komt een toernooi van 8, met de kampioensgordel op tafel, prijzen tot 10.000 euro en als bonus vecht de winnaar in december thuis in Roemenië voor de ISKA-wereldtitel.

In 2024 worden fans getrakteerd op 7 DFS-evenementen, 4 Grand Prix en 3 Road to DFS. Het systeem zal er veel spectaculairder uitzien voor zowel fans als vechters die klaar zijn voor de show. Het grote nieuws zijn de Grand Prix veranderingen, kondigt de officiële DNS website aan.

We weten het schema voor Dynamite Fighting Show 2024! Wat Cătălin Moroșanu zei

In de eerste 3 gala’s hebben we een piramidetoernooi van 8, exclusief voor Roemeense vechters, met alle wedstrijden op één avond en de bepaling van de kampioen.

De toernooien zullen zijn in de middengewicht, licht zwaargewicht en zwaargewicht categorieën. Na 3 gewonnen wedstrijden op dezelfde avond gaat de kampioen niet alleen naar huis met de DFS-band, maar ook met een cheque van maximaal 10.000 euro.

De grote finale in 2024, die gepland staat voor december, zal een absolute noviteit zijn voor Roemenië. Alle 3 de winnaars van het toernooi van dit jaar zijn uitdagers voor de ISKA-wereldgordel, mogelijk gemaakt door een overeenkomst die eerder dit jaar is getekend. Degene die op dat moment kampioen is, zal dus vechten om zijn of haar gordel in Roemenië te verdedigen met de DFS-kampioen. De 4 steden voor 2024 worden volgende maand bekendgemaakt.

“Ik ben erg enthousiast over deze voorgestelde veranderingen en ik denk dat ze zullen helpen om zowel de kwaliteit als het niveau van het entertainment dat aan het publiek wordt aangeboden te verhogen. Ik ben er absoluut van overtuigd dat de besten hier hun kans zullen grijpen,” zei promotor Cătălin Moroșanu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *