EXCLUSIEF | Gigi Becali’s voetballer naar de rechtbank gestuurd voor rijden onder invloed van drugs! Rădoi en Reghe merkten hem op in de academie

EXCLUSIEF | Gigi Becali’s voetballer naar de rechtbank gestuurd voor rijden onder invloed van drugs! Rădoi en Reghe merkten hem op in de academie

Een van de voetballers van de grote toekomst, die werd opgevoed door de club van Gigi Becali, werd naar de rechtbank gestuurd nadat hij in Boekarest werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De uiterst getalenteerde atleet debuteerde op 17-jarige leeftijd in de eerste divisie en werd beschouwd als een toekomstige ster van het Roemeense voetbal.

Als voormalig junior bij Rapid, waar hij trainde onder Ciprian Niță, kwam Mario Mihai bij Steaua terecht, toen het merk eigendom was van Gigi Becali en het grote team werd gecoacht door Laurențiu Reghecampf. Hij werd opgemerkt door Mirel Rădoi, die hem een geweldige atleet vond, en werd ook gezocht door Gheorghe Hagi, die hem naar Viitorul Constanta wilde brengen.

De atleet maakte immers zijn debuut in de eerste divisie in 2016, in een wedstrijd die de rood-blauwen speelden tegen CSM Iasi. De jongen, die toen pas 17 was, kwam erin voor de genaturaliseerde Braziliaan De Amorim.

Mario Mihai’s sportieve toekomst zou echter snel in duigen vallen nadat hij door verkeersagenten werd betrapt terwijl hij onder invloed van drugs reed. Volgens de aanklacht van de openbare aanklagers van het 5e districtshof werd de voetballer op 10 juli 2021 aangehouden door de verkeerspolitie in de Zețarilor-straat.

Volgens onderzoekers is dit een berucht gebied waar veel drugsverslaafden naartoe gaan om verdovende middelen te kopen. Daarom zijn de verkeersagenten gewend om acties te organiseren om bestuurders te pakken die ervoor kiezen om op drugs te rijden.

De jongeman, die in een Mercedes reed, werd gecontroleerd met een DrugTest machine omdat hij drugs leek te gebruiken. De bestuurder testte positief en zijn rijbewijs werd onmiddellijk geschorst zonder rijbevoegdheid.

Mario Mihai riskeert tot 5 jaar gevangenisstraf

De voetballer werd pas op 7 november 2023 voor het gerecht gedaagd, nadat vertegenwoordigers van INML de resultaten van de laboratoriumtests naar het Openbaar Ministerie hadden gestuurd. Volgens specialisten had Mario Mihai sporen van cocaïne in zijn bloed en daarom stelden de aanklagers de aanklacht op en stuurden hem naar de rechtbank.

Het dossier bevat de verklaring van de atleet en een getuige, het verslag van de flagrante delicto, de DrugTest bon, het resultaat van het klinisch onderzoek uitgevoerd door INML artsen, het toxicologisch analyse bulletin en het forensisch deskundigenrapport.

Als Mario Mihai schuldig wordt bevonden, hangt hem een gevangenisstraf van 1 tot 5 jaar en een strafrechtelijke boete van maximaal 180 dagen boven het hoofd, plus de intrekking van zijn rijbewijs.

OOK LEZEN:

EXCLUSIEF | Verbod voor Danut Lupu in gevangenis na herziening van zijn zaak. Gigi Becali’s plan mislukt

EXCLUSIEF | SCHOKKENDE BEELDEN. Vlad Pascu, giftige entourage met de dochter van een overleden voetbalscheidsrechter, beroemd in Roemenië


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *