EXCLUSIVE RAPID begint op dinsdag 16 januari om 21:00 uur

EXCLUSIVE RAPID begint op dinsdag 16 januari om 21:00 uur

We zijn de studio weer uit en op weg naar de trainingsbasis van Rapid. We kregen geen kijkje op de training van Cristiano Bergodi, maar we spraken wel met 4 belangrijke spelers van het Giules-team. Christopher Braun, Paul Iacob, Jayson Papeau en Cătălin Cîrjan, oog in oog met Ovidiu Ionescu in de 21e editie van “EXCLUSIV RAPID”. Graag tot vanavond, vanaf 21:00 uur, op Facebook en YouTube ProSport, maar ook op prosport.ro!

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *