Dan Sucu, een enorme nieuwe investering bij RAPID. De aandeelhoudersstructuur van het Giulesti-team is veranderd

Dan Sucu, een enorme nieuwe investering bij RAPID. De aandeelhoudersstructuur van het Giulesti-team is veranderd

In de zomer had Dan Șucu 70 procent van de aandelen van Rapid in handen, na een verhoging, en nu heeft hij 80 procent bereikt.

De zakenman begon bijna twee jaar geleden te investeren in de “vișinie” club, toen hij 50 procent van de aandelen van Victor Angelescu overnam.

Șucu bereikte 70 procent afgelopen zomer, toen hij nog eens tien miljoen euro bood, geld dat op de rekening van de club Giulesti kwam te staan.

Dan Șucu, een enorme nieuwe investering bij Rapid. De aandeelhoudersstructuur van het Giulesti-team is veranderd

Onlangs zeiden degenen die Rapid leiden dat ze nog eens vijf miljoen euro zouden investeren en nu is het officieel. Victor Angelescu heeft nu nog maar 20 procent van de aandelen en Dan Șucu heeft 80 procent bereikt, nadat hij nog eens tien procent heeft genomen.

Victor Angelescu is al bij Rapid sinds de ploeg in Liga 3 speelde en was de belangrijkste financier tot de promotie naar de Superliga.

“De aandeelhouders van FC Rapid hebben besloten om het aandelenkapitaal te verhogen. De bijdragen aan deze verhoging zullen in verschillende aandelen zijn, dus de nieuwe aandeelhoudersstructuur is als volgt: Dan Șucu bezit 80% van de aandelen en Victor Angelescu 20%,” staat te lezen op de Facebookpagina van de Rapid-club.

“Ze gaat naar wedstrijden, ze vindt het nu heel leuk, we zijn allebei verbitterd bij nederlagen, zij minder, ik meer. Ze mobiliseert me, ze is zo fel als maar kan, ze is mijn PR. En de jongens houden van voetbal, het zijn voetballers, het is logisch dat ze graag met haar man en haar twee jongens omgaat. Als zij alleen maar over voetbal praten, moet zij ook over voetbal praten, wat kan ze doen?”, zei Dan Șucu over de betrokkenheid van zijn vrouw bij voetbal.

Snelle transfers in de winter:

  • Florent Hasani (26), spits, €300.000
  • Borisav Burmaz (22), spits, €400.000
  • Ermal Krasniqi (25), middenvelder, vleugelspeler, €1 miljoen
  • Damjan Djokovic (33), middenvelder, zonder contract


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *