Dinamo, FAILURE in Ploiesti na de hervatting van de Superleague! Florin Prunea vernietigt de strategie van de rood-witten

Dinamo, FAILURE in Ploiesti na de hervatting van de Superleague! Florin Prunea vernietigt de strategie van de rood-witten

Petrolul Ploiesti heeft zaterdagavond thuis met 1-0 verloren van Dinamo, in een wedstrijd die meetelt voor de 22e ronde van de Superleague.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door de Braziliaan Jair (80).

Petrolul kreeg een penalty toegekend (41) na een uitdaging van Răzvan Patriche op Alexandru Musi, maar de scheidsrechter draaide zijn beslissing terug na het bekijken van de videoherhalingen.

Dinamo, FAILURE in Ploiesti na de Superleague replay! Florin Prunea vernietigt de rood-witte strategie

Onder de nieuwe transfers werd Domagoj Pavlicic gestart door Zeljko Kopic, terwijl Gnahore en Petru Neagu, twee andere nieuwkomers, reserves waren, maar de eerste kwam in de tweede helft in het veld.

Florin Prunea zegt dat Dinamo een van hun slechtste wedstrijden speelde van het seizoen 2023-2024 in het “Ilie Oană” stadion. Bovendien bekritiseerde de voormalige official van “Ștefan cel Mare” de strategie van Zeljko Kopic.

“Het is een van Dinamo’s zwakste wedstrijden in dit kampioenschap, zo niet de zwakste. Ik begrijp niet waarom hij twee spitsen eruit heeft gehaald en aan het eind op 0-0 heeft gespeeld. Hoe helpt dat Dinamo?

Transfers… Van wat ik heb gezien, helpen ze helemaal niet. Er zijn fysiek onvoorbereide voetballers die het verschil niet kunnen maken. Ik zeg dit met spijt, maar Dinamo zal zeker degraderen als ze zo blijven spelen. Ze hebben geen kans om gered te worden, zoals ze er vandaag uitzagen”, vertelde Florin Prunea. ProSport.

Wat was de verdeling van de twee teams

  • PETROLUL: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Țicu – Al. Musi (I. Răducan 79), Grozav (Ișfan 79). Coach: Florin Pîrvu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Rosu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). Coach: Zeljko Kopic

Welke wedstrijden hebben we vandaag in de Super League?

  • FC Botosani – CFR Cluj, 15.00

Scheidsrechters: Iulian Călin – Romică Bîrdeș, Adrian Vornicu – Cristian Moldoveanu

VAR-kamer: Florin Andrei, Lucian Rusandu. Waarnemers: Liviu Ciubotariu, Cătălin Popa

  • Universitatea Craiova – Farul Constanta, 20.00

Scheidsrechters: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu, Radu Ghinguleac – Bogdan Dumitrache

VAR-kamer: Ovidiu Hațegan, Andrei Antonie. Waarnemers: Adrian Comănescu, Marian Bucurescu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *