Victor Angelescu komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 23 januari om 21.00 uur.

Victor Angelescu komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 23 januari om 21.00 uur.

Rapid – FCU Craiova 4-3, Horațiu Moldaviër – bij Atletico Madrid, de volgende keeper van Giules of de derby van zaterdag tegen Dinamo in de National Arena zijn slechts enkele van de onderwerpen die we bespreken met Victor Angelescu. De aandeelhouder van Rapid is de gast van journalist Ovidiu Ionescu in deze editie van “EXCLUSIV RAPID”. We wachten op je om 21:00 uur op Facebook en YouTube – ProSport, maar ook op prosport.ro.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *