Marian Aioani van Farul VERVANGT Horațiu Moldovan bij Rapid! Wat zijn de cijfers van deze transfer

Marian Aioani van Farul VERVANGT Horațiu Moldovan bij Rapid! Wat zijn de cijfers van deze transfer

Farul Constanta en Rapid Boekarest hebben een akkoord bereikt over de transfer van doelman Marian Aioani naar de club uit Giulest, zo maakte de club bekend.

Marian Aioani is 24 jaar oud en komt in juni 2021 over naar Farul. De Farul-doelman komt in de plaats van Horațiu Moldovan, die naar Atletico Madrid is getransfereerd.

Marian Aioani van Farul vervangt Horațiu Moldovan bij Rapid! Wat zijn de cijfers van deze transfer

Aioani speelde 103 wedstrijden voor Farul in alle competities en was een van de belangrijkste leden van de ploeg die Constanta vorig seizoen de kampioenstitel bezorgde.

De ploeg onder leiding van Cristiano Bergodi heeft ook in de selectie keepers Virgil Drăghia en Bogdan Ungureanu.

De doelman is de vijfde speler die FC Rapid deze winter heeft getransfereerd na de Kroaat Damjan Djokovic, de Kosovaren Florent Hasani, Ermal Krasniqi en de Serviër Borisav Burmaz.

Aioani gaf ook een eerste verklaring die werd gepubliceerd op de officiële Facebook-pagina van zijn nieuwe club: “Ik ben blij om hier te zijn en ik hoop dat we het heel goed gaan doen. Ik had zin om naar Rapid te komen. Ik voelde dat het een goed project was en dat het succesvol zou zijn, dat dit de juiste weg voor mij was.

Ik sprak Horatiu vanmorgen, hij wenste me succes! De supporters van Rapid zijn heel aardig, elke keer als ze in Giulești spelen, stuwen ze het team naar de overwinning en dat is heel belangrijk, want er moet een band zijn tussen de supporters en het team.”

400.000 euro en 20 procent van de transfer

Dan Șucu, Victor Angelescu en Gică Hagi hebben een akkoord bereikt over de transfer van Marian Aioani naar Rapid. De “King” ontvangt 400.000 euro voor de 24-jarige doelman en behoudt 20 procent van een toekomstige transfer.

Bovendien heeft Marian Aioani een contract getekend bij Rapid voor de komende drie en een half jaar, en hij zou zijn debuut kunnen maken in het shirt van Giulești in de derby tegen Dinamo die gepland staat voor zaterdag 27 januari om 20.00 uur.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *