FOTO / Camelia Potec heeft haar dochtertje gedoopt. De mooiste foto’s van het evenement

FOTO / Camelia Potec heeft haar dochtertje gedoopt. De mooiste foto’s van het evenement

Camelia Potec, voormalig Olympisch zwemkampioene en voorzitter van de Roemeense Zwembond, heeft haar dochtertje gedoopt. Ze gaf foto’s vrij van het evenement.

Camelia Potec, voorzitter van de Roemeense zwemfederatie, werd in 2018 voor het eerst moeder toen ze beviel van een dochtertje, Caelia Ioana. Sebastian Tudor, de echtgenoot van Camelia Potec, is zakenman. In de zomer van dit jaar kondigde de voormalige wedstrijdatlete op haar social media-account aan dat ze opnieuw zwanger is en op het punt staat om voor de tweede keer moeder te worden. Camelia Potec werd in oktober van dit jaar voor de tweede keer moeder, toen ze beviel van een dochtertje.

Op 21 januari 2024 doopte Camelia Potec haar jongste dochter Celia-Gabriela. De doopgetuigen van Camelia Potec’s tweede dochter zijn voormalig topatlete Gabi Szabo en haar man, coach Zsolt Gyongyossy, die ook de peetouders waren van Camelia Potec’s eerste dochter. Het evenement werd bijgewoond door vele beroemdheden. Camelia Potec plaatste veel foto’s van de doop van haar jongste dochter op haar social media account.

Camelia Potec doopte haar dochtertje. “Een van de mooiste dagen voor ons gezin”

“Dankbaar voor alles wat het leven me biedt mooier! Zondag 21 januari blijft een van de mooiste dagen voor ons gezin! Samen met haar spirituele ouders, Gabriela Szabo en Zsolt Gyongyossy, samen met familie en een paar vrienden, werd Celia-Gabriela gedoopt! Wij, de ouders, Camelia en Sebastian, zijn heel blij! 👨‍👩‍👧‍👧 Nog geen 3 maanden na haar geboorte werd Celia-Gabriela christen op dezelfde prachtige plek waar haar oudere zus, Caelia-Ioana, werd gedoopt, in de Izvorul Tamaduirii- Mavrogheni Kerk in Boekarest.”Camelia Potec schreef online.

“Bedankt aan iedereen die het evenement heeft bijgewoond – de maaltijd en dans vonden plaats in “The Brick” in Paradisul Verde-Corbeanca, bedankt aan iedereen die ons goede wensen en goede gedachten heeft gestuurd, bedankt aan degenen die ons hebben gesteund om dit evenement in minder dan een week te organiseren! 💐🌟🎈 Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid en knuffels! ❤️🤗 Last but not least weet ik dat de vader van mij en Alex (opa Grigore), ergens daarboven, trots en blij is dat hij nu 2 kleinzonen (Tudor-Stefan en Alex-Grigore) en 2 kleindochters (Caelia-Ioana en Celia-Gabriela) heeft. Ik hou van je, papa! 🖤”, voegde ze eraan toe.

FOTO: Facebook Camelia Potec


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *