Alex Paraschiv en Sorin Mînăstireanu komen naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 6 februari om 21.00 uur.

Alex Paraschiv en Sorin Mînăstireanu komen naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 6 februari om 21.00 uur.

Alex Paraschiv en Sorin Mînăstireanu zijn respectievelijk de mensen achter de camera bij Rapid. Elk jaar zorgen zij voor duizenden interviews, beelden, video’s en meer. Sorin is Rapid TV manager en Alex is Social Media & Communication manager. Ze worden verenigd door hun liefde voor Rapid en tienduizenden kilometers die ze hebben afgelegd met hun favoriete team. We nodigen je uit om Alex en Sorin beter te leren kennen op “EXCLUSIVE RAPID”.

We praten over de beste foto’s die de twee de afgelopen jaren hebben gemaakt, de impact op social media en hoe de samenwerking tussen hen, de spelers en de Rapid-staf verloopt.

We hebben ook een speciaal interview voorafgaand aan CFR Cluj – Rapid. Je kunt “EXCLUSIVE RAPID” vanavond vanaf 21:00 uur bekijken op Facebook en YouTube – ProSport, maar ook op prosport.ro

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *