EXCLUSIEF DINAMO, woensdag 7 februari om 21.00 uur. In memoriam Marian Cozma. Petre, vader van de overleden handbalster komt naar ProSport studio

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag 7 februari om 21.00 uur. In memoriam Marian Cozma. Petre, vader van de overleden handbalster komt naar ProSport studio

Op woensdag 7 februari zal EXCLUSIV DINAMO vanaf 21:00 een nieuwe editie consumeren.

8 februari is weer een zware dag voor de geschiedenis van Dinamo. In 2009 werd Marian Cozma neergestoken in de club in Veszprem, en als gevolg van het incident verloor de handballer van “Stefan cel Mare” zijn leven. Vijftien jaar zijn verstreken sinds de tragedie, maar de wonden van zijn dierbaren zullen nooit helen.

Petre Cozma, de veelbesproken vader van “Birdie”, een met tranen gedroogde vader, een man die opgroeide in Dinamo Sports Park, spreekt ter nagedachtenis aan zijn zoon, maar ook over het handbalteam van “de honden”, dat hij onvoorwaardelijk steunt, wedstrijd na wedstrijd, in de multi-functionele zaal van “Stefan cel Mare”.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending is te zien op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *