Mihai Mironică en Radu Buzăianu bespreken sportonderwerpen in het programma “Ba da, ba nu!” op ProSport

Mihai Mironică en Radu Buzăianu bespreken sportonderwerpen in het programma “Ba da, ba nu!” op ProSport

Bekende presentatoren Mihai Mironică en Radu Buzăianu bespreken sportonderwerpen in een nieuwe show die vanaf vrijdag 9 februari om 21:00 uur wordt uitgezonden op de ProSport-website, Facebook, TikTok en YouTube ProSport-pagina’s.

Mironică heeft 30 jaar “PRO”. Hij maakte deel uit van het team dat het Sportkanaal opzette bij Canal 31 televisie, waarop Pro TV zou worden gebouwd.

Van 1993-1994 werkte hij bij Mediafax en Pro FM. Bij Pro TV werkte hij op alle gebieden van het vak: sportcommentator, programmaproducent, verslaggever, correspondent voor grote wedstrijden, nieuwsredacteur, sportpresentator, producent en schrijver van tv-shows.

Radu Buzaianu is de bekende presentator van “Bună, România!” op B1 TV.

De nieuwe show – “Ja, nee! – debatteert over de belangrijkste sportonderwerpen van de week in een dynamisch kwartier.

De ProSport Live show, gemodereerd door Mihai Mironică, is ook een echt succes, elke dag van maandag tot vrijdag, vanaf 18.00 uur en uitgezonden op de website www.prosport.ro en op de officiële YouTube, Facebook en Instagram kanalen van de publicatie, evenals de shows EXCLUSIV DINAMO, gemodereerd door journalist Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, gemodereerd door journalist Ovidiu Ionescu en Drumul spre Paris, gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

ProSport is opgericht op 2 juli 1997 en is een van de meest gerespecteerde merken in de media-industrie. De primeurs van ProSport zijn onder andere: de eerste full-color krant in Roemenië, de eerste krant met meer dan 100.000 exemplaren/editie, de eerste sportkrant die edities buiten het land drukt, de eerste sportkrant die speciale edities aanbiedt in het stadion voor en na de wedstrijd.

PROSPORT maakt deel uit van de SpuiQ MEDIA NETWORK groep, de enige persgroep in de top 3 van online persbedrijven in Roemenië met 100% Roemeens kapitaal en omvat de publicaties gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro en raziculacrimi.ro.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *