De FCSB-speler Gigi Becali is ontslagen na de overwinning op Sepsi! “Hij voldoet niet aan de waarde die we hadden verwacht”

FCSB versloeg Sepsi met 1-0 in de 25e ronde van de Superliga, maar Gigi Becali is niet blij met één speler die meespeelde in de wedstrijd tegen de ploeg uit Sfântu Gheorghe.

Hoewel FCSB zijn achterstand van negen punten op de nummer twee Rapid in de Superliga heeft behouden, kondigde Becali aan dat David Miculescu niet meer in de basis zal spelen.

Het doelpunt werd gescoord door Băluță in de 16e minuut van de wedstrijd in de Arena Națională.

De FCSB-speler Gigi Becali is ontslagen na de overwinning op Sepsi!

De gespeelde teams:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță (Crețu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). Coach: Elias Charalambous

Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălașa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ștefan – Safranko. Coach: Bernd Storck

David Miculescu speelde tot de 64e minuut, toen hij een wissel vroeg vanwege een lichte blessure. Ovidiu Popescu speelde in zijn plaats.

“(Over de terugtrekking in de tweede helft) Ze zeiden waarschijnlijk tegen de spelers dat we te veel risico namen. Dat is wat er gebeurde in de rust. En Lixandru, Baba Alhassan, ze namen allebei risico. Toen kwam Ovidiu Popescu erin en sloten we de wedstrijd af. We moesten scoren via Luis Phelipe, via David Miculescu. En Ovidiu Popescu kreeg een kans, Baba Alhassan ook.

Ik heb nog steeds vertrouwen in Miculescu, maar hij voldoet niet aan mijn verwachtingen. Om zo te missen… om de keeper zo langzaam te raken? Hij moet hem op zijn minst hard raken. Vandaag hadden we geen bank omdat we afwezigen hadden. Volgende wedstrijd hebben we Baba Alhassan, Luis Phelipe op de bank. Nana, Cretu, Pantea. David Miculescu zal ook op de bank zitten. Tavi Popescu zal de volgende wedstrijd spelen. Hij heeft net een injectie gehad. Hij had een probleem en stelde het steeds uit. Hij mist maar één wedstrijd,” zei Gigi Becali na de wedstrijd FCSB – Sepsi, 1-0.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!