FCSB, overwinning op de LIMIT tegen Sepsi! Hoe ziet de Superleague stand eruit

FCSB versloeg Sepsi met 1-0 thuis op zondagavond in de 25e ronde van de Superliga.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Băluță in de 17e minuut. FCSB heeft zeven opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag gewonnen, vijf keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld.

FCSB leidt het klassement met 54 puntennegen meer dan de nummer twee, Rapid. Sepsi staat op de 7e plaats met 33 punten.

“Ik wil mijn spelers feliciteren. Ik ben zeker tevreden met het resultaat. Het is een belangrijk resultaat als je fysiek niet 100% bent. Vandaag waren we niet in de beste vorm. Het was een moeilijke week voor ons, veel spelers waren verkouden.

Ook al zijn we niet op ons best, we hadden kansen om te scoren. We kunnen veel beter spelen en dat hopen we ook te doen.

We hebben Sepsi geanalyseerd en we wisten dat ze een heel goed team waren. Als de spelers niet op hun best zijn, verenigen ze zich. De jongens hebben het heel goed gedaan, ze hebben heel goed verdedigd,” zei Charalambous in flashinterviews.

“We speelden een goede wedstrijd vanaf de eerste minuut, zij hadden kansen. Ik moet zeggen dat we een goede wedstrijd speelden, maar in het laatste derde deel deden we het niet goed. We hadden wat kansen, maar we moeten scoren. We hadden ze meer moeten uitdagen in de laatste derde. Ik kijk naar mijn team en ik denk dat dit het maximale was van wat we konden spelen.

In de eerste helft had Safranko een grote kans om te scoren. Ik had wat ideeën, ik wilde aan de rechterkant komen met meer kracht, ik dacht aan Balasha. We wilden met een betere laatste voorzet komen.

Het is nog maar één punt van de zesde plaats. We hebben het nog in eigen hand, alles is mogelijk, er zijn nog wedstrijden te spelen,” zei Sepsi-coach Bernd Strock.

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

• FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță (Crețu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). Coach: Elias Charalambous
  • Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălașa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ștefan – Safranko. Coach: Bernd Storck

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!