Adrian Mititelu, beschuldigd van het slaan van een advocaat in de straten van Craiova. Hoe de FCU financier zichzelf verdedigt (EXCLUSIEF Pro Sport)

Adrian Mititelu, beschuldigd van het slaan van een advocaat in de straten van Craiova. Hoe de FCU financier zichzelf verdedigt (EXCLUSIEF Pro Sport)

FCU eigenaar Adrian Mititelu en een medewerker worden door een advocaat uit Craiova beschuldigd van mishandeling op straat in Craiova.

Gisteren, 16 februari, rond 10.57 uur, werden de politieagenten van het 1e politiebureau Craiova op de hoogte gebracht door een 49-jarige man uit Craiova dat terwijl hij op de St. Dumitru straat in Craiova was, hij was aangevallen door twee mannen”, meldt IPJ Dolj.

Volgens de geciteerde bron gingen politieagenten ter plaatse en stelden vast dat de 49-jarige man, een advocaat, tijdens een spontaan conflict met geweld werd bedreigd en in het gezicht werd geslagen door een 56-jarige man uit Craiova.

Volgens justitiële bronnen is een van de aanvallers Adrian Mititelu, eigenaar van het FCU voetbalteam.

Gezocht voor mishandeling en ander geweld

Op hetzelfde moment kwam een andere man, 45 jaar oud, uit Craiova tussenbeide in de woordenwisseling en zou de 49-jarige man in zijn hoofd hebben geslagen.

“Er is een strafdossier opgesteld voor de misdrijven slaan of ander geweld en bedreiging, en er wordt gewerkt aan het vaststellen van de exacte omstandigheden waarin de gebeurtenis plaatsvond,” zeiden vertegenwoordigers van de politie van Dolj.

Bij de woordenwisseling zou de leider van de galerie hebben ingegrepen

Justitiële bronnen vertelden Gândul dat advocaat Bogdan Florea de politie vertelde dat toen hij voor de FCU club stond, Mititelu kwam en hem begon vast te binden. De advocaat beweert dat Mititelu hem heeft uitgescholden en geslagen, en dat hij tijdens de aanval zijn bril heeft vernield. Gabi Blondu, de leider van de galerij, mengde zich ook in de woordenwisseling en viel de advocaat aan.

Adrian Mititelu, exclusieve verklaringen voor Prosport

Hoe de financier van FCU zich verdedigt:

“Ik vertel je precies wat er is gebeurd, dus er is geen verdere discussie. Ik ging naar buiten voor de club en zag hem daar. Hij is een goede vriend van ons. Hij komt al drie jaar op onze uitnodiging naar wedstrijden, hij is een fan van FCU Craiova.

Ik ben vulkanischer van aard en ik schreeuwde tegen hem, ik was boos omdat hij mijn familie beledigde. Hij reageerde zich af op Adiță op Facebook, met een aantal zeer vervelende berichten. Ik nam het hem kwalijk dat hij mijn familie had beledigd.

Ik vertelde hem hoe ik hem en zijn familie had behandeld en hoe hij mij had terugbetaald. Ik kom uit Olte en ik heb een grote mond, maar ik zweer dat ik hem niet heb aangeraakt. Niet vechten, niet slaan, geen woordenwisseling. Hij kwam naar me toe en zei dat het niet waar was, dat hij Adiță niet had beledigd, terwijl ik mijn telefoon tevoorschijn haalde en hem de berichten liet zien. Toen hij te dichtbij kwam, duwde ik hem een beetje weg, maar ik kan niet eens zeggen dat het een duw was. Ik geef je mijn erewoord dat het geen gevecht was of zo!

Iemand van de club kwam op een gegeven moment naar buiten en kwam tussen ons in staan. Ik begrijp dat hij een klacht heeft ingediend bij de politie, maar ik ga het niet hebben over de onbeholpenheid van deze of gene”, vertelde Adrian Mititelu exclusief aan Prosport.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *