CFR Cluj won de wedstrijd tegen FC U Craiova, en de zoon van Adrian Mititelu wil een starter uit het team verwijderen

CFR Cluj won de wedstrijd tegen FC U Craiova, en de zoon van Adrian Mititelu wil een starter uit het team verwijderen

CFR Cluj versloeg FC U Craiova met 3-1 in Bania in de 26e ronde van de Superliga. Na dit resultaat vroeg Adrian Mititelu junior om doelman Ionuț Gurău uit de basis te verwijderen.

In de wedstrijd FC U Craiova – CFR Cluj, 1-3, scoorden William Baeten (40), Omar El Kaddouri (13), Daniel Bîrligea (45+3) en Karlo Muhar (90+1).

CFR Cluj heeft 45 punten en staat derde in het klassement, terwijl FCU Craiova 12e staat met 30 punten.

CFR Cluj won de wedstrijd tegen FC U Craiova, en de zoon van Adrian Mititelu wil een starter uit het team halen

Gurău miste het doelpunt van El Kaddouri, en de zoon van de eigenaar van FC U Craiova donderde op sociale media: “Iemand vergeet niet dat Mogoșanu en Popa ook in het elftal zitten!”. De verwijzing is naar het feit dat Mogoșanu en Popa reserves zijn van Gurău.

Ionuț Gurău, de keeper van FC U Craiova, verdedigde zichzelf na de wedstrijd. Hij vertelde Digi Sport: “Ik heb niet veel te zeggen. We wisten dat we een moeilijke wedstrijd voor de boeg hadden, een zeer goed voorbereid team met veel kwaliteitsspelers. We probeerden op jacht te gaan naar een gelijkmaker, maar dat lukte vandaag niet echt. Wat kan ik mezelf verwijten? Die uitwedstrijd, er was een gebrek aan communicatie met Black, ik moet de video bekijken.

Het was een raar doelpunt. Het tweede doelpunt was een geslaagde tegenaanval van hen en bij de derde vingen ze ons open. Ik heb de indruk dat we op gelijke hoogte staan met Botosani en Voluntari wat betreft tegendoelpunten. Dat baart me zorgen. Voor de rust hebben we 4-5 wedstrijden geen doelpunt tegen gekregen.

Nu krijgen we ze weer tegen. We werken aan de training, maar… Het heeft geen zin om kwaliteit te hebben als we er op het veld niet uitzien zoals we eruit zien. We moeten de rangen sluiten. Als ik wist wat het probleem was, zou ik het je vertellen, maar ik kan de woorden niet vinden. Laten we het nu over de play-offs hebben… We moeten erover nadenken om de play-offs niet te halen, om punten te verzamelen.”

De teams speelden:

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Bahassa 46), Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu (Vl. Pop 46) – Baeten (Ibrahimi 82), A. Chițu, Padula – Blănuță (Blidar 46). COACH: Giovanni Costantino

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, C. Manea – Muhar, K. Keita, El Kaddouri (Avounou 63) – Deac (Fica 90+3), Bîrligea (P. Michael 63), Otele (R. Filip 90+3). COACH: Adrian Mutu


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *