FCSB, Foute stap in Cluj! Gigi Becali is bang voor geraaskal van rivalen: “Velen hebben gesproken over menselijkheid

FCSB, Foute stap in Cluj! Gigi Becali is bang voor geraaskal van rivalen: “Velen hebben gesproken over menselijkheid

Universitatea Cluj heeft maandagavond in de laatste wedstrijd van de 26e ronde van de Superliga met 0-0 gelijkgespeeld tegen FCSB.

De gastheren misten in de 16e minuut een penalty via Dan Nistor, wiens schot werd gered door doelman Ștefan Târnovanu, die vervolgens ingreep om de rebound van Nistor te redden.

FCSB, een foute stap in Cluj! Gigi Becali is bang voor geraaskal van rivalen: “Velen hebben gesproken over menselijkheid”

De strafschop werd toegekend voor de overtreding van Mihai Lixandru op Nistor.

FCSB leidt het klassement met 55 puntenmet zeven punten voorsprong op de nummer twee, Rapid. Universitatea Cluj staat 8e met 34 punten.

“Het gaat niet om 7 punten, het gaat om 15 punten aan het einde. Zo denk ik erover, ik heb Rapid verslagen. Ik zie iets anders, mensen zien iets anders. Ga ik commentaar geven op wat Rapid speelt? We verslaan ze omdat we heel waardevol zijn in vergelijking met hen. Het is niet aardig van me om te zeggen dat Rapid niet speelt.

Ze hebben vijf keer gewonnen dat…. Het heeft geen zin om dat nu te zeggen. Met Mititelu was het die onzin, dat hij ten kwade veranderde, toen de anderen…

Goed voor hen! Ik bemoei me niet met de mensheid, als het over de mensheid gaat bemoei ik me er niet mee. Velen hebben het over menselijkheid gehad, maar ik vind van niet. Naar mijn mening is er geen menselijkheid meer in het voetbal. Anderen zeggen het, ik lach als ze het zeggen. Ik zie FCSB als de duidelijke leider”, vertelde Gigi Becali aan Digi Sport.

Maar misschien ben ik een dwaas. Ik denk het niet, zegt Gigi Becali

Op de vraag of hij Hermannstadt niet in de play-offs wil na het 0-2 gelijkspel met Rapid, zei Gigi: “Ja, dat wil ik niet.”

En op de vraag of hij die wedstrijd als “menselijkheid” beschouwde, zei Becali: “Anderen zeggen, ik niet. Ik denk het niet. Maar ik wil het niet meer. Wat als het is zoals zij? Ik denk het niet, maar als het is zoals degenen die zeggen dat het de mensheid was? Ik zeg: “Ben je gek? Maar misschien ben ik wel gek. Ik denk het niet.”

FCSB, dat in haar laatste drie wedstrijden twee keer gelijkspeelde, is ongeslagen in acht wedstrijden, waarin het vijf keer won en drie keer gelijkspeelde.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *