Simona Halep: “De nachtmerrie van anderhalf jaar is voorbij. Nu wacht ik met opgeheven hoofd op de beslissing”

Simona Halep: “De nachtmerrie van anderhalf jaar is voorbij. Nu wacht ik met opgeheven hoofd op de beslissing”

Simona Halep bedankte in een bericht op Instagram iedereen die haar steunde in de nasleep van haar positieve roxadustatest. De atlete wacht nu op een uitspraak van het CAS, die binnen 2-3 maanden na de hoorzittingen zou kunnen komen.

“De nachtmerrie die ik anderhalf jaar heb geleefd is voorbij. Ik heb de kans gehad om me te verdedigen voor het CAS, om te bewijzen dat ik nooit doping heb gebruikt. Dat heb ik gezegd vanaf de eerste dag dat ik werd beschuldigd,” schreef Simona Halep.

Halep zei dat ze de beslissing met opgeheven hoofd afwacht.

“Nu wacht ik met opgeheven hoofd op de beslissing en ik wil jullie, mijn fans, spelers, oud-spelers, legendes van deze sport, mijn sponsors en alle anderen bedanken voor jullie geweldige steun, voor alle berichten en video’s die jullie voor me hebben gemaakt tijdens deze moeilijke tijd die ik heb doorgemaakt. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke vertrouwen. Deze steun heeft zoveel voor me betekend en me de kracht gegeven om elke dag te blijven vechten om de waarheid te laten zien!

Ik zal het nieuws over mijn zaak met jullie delen zodra ik het heb ontvangen.

Ik wens je het allerbeste.

Het goede en de waarheid winnen altijd,” voegde ze eraan toe.

ALSO READ:

HALEP klaagt Canadees bedrijf aan dat besmet voedingssupplement produceerde. Enorm schadebedrag geëist door Roemeense sportster

Ze was op de Mouratoglou Academy en gaat in de aanval na het dopinggeval van Simone Halep: “Atleten krijgen stoffen toegediend”.

Drie dagen van hoorzittingen in de dopingzaak tegen Simone Halep zijn voorbij: ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat de waarheid boven tafel komt’.

Simona Halep, ALLES of NIETS? De beslissing in de verdediging van de sportster die de controverse deed oplaaien. Advocaat: “Niet te bespreken in een patriottische toonaard”.

Simona Halep liep laat in de avond op de eerste dag van de hoorzittingen in haar dopingzaak het CAS uit: “Ik kan niet praten. We praten aan het einde”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *