De beroemdste stem van het Roemeense voetbal komt naar Prosport.ro! Ilie Dobre luistert LIVE mee op ProSport.ro!

De beroemdste stem van het Roemeense voetbal komt naar Prosport.ro! Ilie Dobre luistert LIVE mee op ProSport.ro!

ILIE DOBRE, de emblematische commentator van het Roemeense voetbal, brengt je nu exclusieve uitzendingen van LIGA 2-wedstrijden op ons platform. Mis de kans niet om te luisteren naar de onmiskenbare stem van de legende die al 40 jaar actief is in het Roemeense voetbal en die dankzij zijn vocale prestaties het Book of Records is ingegaan!

ILIE DOBRE debuteert met de wedstrijd Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra Neamț op donderdag 22 februari 2024, om 19:30 uur. LIVE commentaar zal beschikbaar zijn op de websites van ProSport en LIGA 2 en op hun facebook- en youtube-pagina’s.

ILIE DOBRE is ’s werelds meest succesvolle sportcommentator volgens de World Records Academy.

Hij publiceert al sinds zijn studententijd in de centrale pers. Daarna werd hij sportcommentator voor Radio Romania Actualități. Sinds 1983 zendt hij live voetbalwedstrijden uit op het nationale radiostation.

Hij zond onder andere de wereldbeker van 1998 uit, de finale van het Europees kampioenschap voetbal van 1996 en de wedstrijd van Rapid tegen Internazionale Milano in het San Siro-stadion in september 1993.

Ilie Dobre maakte zijn debuut als uitgever in 1992, toen hij het boek “Dobrin, la clipa amintirilor” (Divertis Publishing, 1992) publiceerde.

Hij is houder van 10 wereldrecords en is opgenomen in de Hall of Fame.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *