League 2 keert terug en promotie is het ideale huwelijkscadeau voor een SPELER die in Super League heeft gespeeld

League 2 keert terug en promotie is het ideale huwelijkscadeau voor een SPELER die in Super League heeft gespeeld

League 2 keert terug op donderdag 22 februari en Gloria Buzău heeft grote plannen voor dit voorjaar. Promotie is de enige gedachte van de spelers en de technische staf. Het trainingskamp in Antalya was precies wat het team nodig had om sterker te worden en met succes voor het doel te vechten.

Promotie met Gloria Buzău is het ideale huwelijkscadeau voor Denis Dumitrașcu, een voormalige speler van Chindia en UTA die zijn toekomstige vrouw ten huwelijk vroeg tijdens het duiken in Griekenland.

Denis Dumitrașcu, een speler met meer dan 100 Superleague-wedstrijden, zegt dat hij perfect is ingewerkt en hoopt in de zomer de tweede promotie uit zijn carrière te kunnen vieren.

Liga 2 keert terug. Promotie met Gloria Buzău is het ideale huwelijkscadeau voor een Superliga-speler

“Ik heb voor deze stap gekozen omdat ik de kans wilde hebben om weer in Liga 1 te spelen. Ik heb al een promotie meegemaakt en voor mij was dat een van de mooiste momenten, ook al heb ik ook de play-off bij FC Argeș gepakt. Voor mij was het een uniek gevoel en dat wil ik hier in Buzău herbeleven”, zei Denis Dumitrașcu, voetballer van FC Buzău.

Ook gerelateerd aan een promotie, maar gemist in 2018, is de ziekte die hij kreeg door stress: toen viel zijn haar uit. “Het was stress, meer dagelijkse stress, niet per se een teleurstelling in de familie. Geleidelijk viel mijn haar uit, totdat ik besloot om al mijn haar zelf op te geven en toen was het makkelijker. Het was allemaal psychologisch, gelukkig was het geen inwendig probleem,” zei hij.

Nu heeft hij weer rijk haar, maar het kostte jaren van behandelingen en plasma-injecties in zijn hoofd om te herstellen. “Het is een soort plasma en dat injecteer je in je hoofd. Maar ik heb veel behandelingen gehad. Ik ben blij dat ik heb gevoetbald en het visuele aspect doet er minder toe,” zei Dumitrașcu.

Na het oplossen van het probleem hielp Denis ook veel mensen met hetzelfde probleem: “In de loop der jaren heb ik veel mensen met dit probleem ontmoet. Ik heb zoveel mogelijk geholpen met advies, met wat ik kon. Op dit moment ben ik ook dankbaar dat mijn advies vruchten heeft afgeworpen”.

Florin Costea wordt de peetoom van de bruiloft

Voor Denis zou de promotie ook een heel mooi huwelijkscadeau betekenen, omdat hij in de zomer gaat trouwen. Hij vroeg zijn vriendin op een originele manier ten huwelijk: tijdens een duik in Griekenland. Hun peetoom wordt voormalig spits Florin Costea.

“Het aanzoek was een mooi moment en het duurde niet lang omdat ik wist dat er een vakantie aan zat te komen en ik had me voorbereid vanuit Roemenië, dus het was makkelijk. In Griekenland heb ik het aanzoek gedaan, het was erg leuk. De getuige zal Florin Costea zijn, met wie ik al sinds mijn jeugd bevriend ben. De bruiloft zal dit jaar plaatsvinden”, kondigde Denis Dumitrașcu aan.

Florin Costea werd deze week benoemd tot sportief directeur bij FCU Craiova en Denis is erg blij voor zijn vriend: “Hij heeft ook een trainersopleiding gevolgd, maar ik denk dat deze positie bij hem past, want hij verdient echt een positie in het team van Craiova, hij is een embleem van het team en ik wens hem succes.”

Gloria Buzău begint het seizoen op het veld van het als laatste geplaatste Progresul Spartac

Hoewel het team aanzienlijk versterkt is, blijft coach Andrei Prepeliță met beide benen op de grond en wil het stap voor stap doen.

“Het is een strijd, er zijn veel teams bij betrokken, het gat is niet erg groot. Ik denk dat we de dingen goed hebben gedaan, correct, we hadden ook de nodige tijd, in vergelijking met de zomer, toen alles snel werd gedaan, maar dat was de situatie, we hebben het op ons genomen. Ik hoop dat we goed beginnen, zelfs als we tegen het laatst geplaatste team spelen, we moeten 100% gefocust zijn, want uit ervaring hebben we dit soort wedstrijden eerder gehad en die bleken erg moeilijk te zijn”, zei Andrei Prepeliță, de coach van het team.

De coach is blij om meer Roemeense spelers in de ploeg te hebben, omdat zijn boodschap iedereen sneller bereikt: “Vergeleken met de tournee is het verschil dat veel meer Roemeense spelers veel ontvankelijker zijn en veel sneller begrijpen wat ik ze vraag. We hebben nu ook buitenlandse spelers, maar ik vind dat het aantal buitenlanders niet groter mag zijn dan het aantal Roemeense spelers, dat wil zeggen dat de Roemenen superieur moeten zijn”.

Met betrekking tot de wedstrijd die voor zondag op het programma staat, op het veld van het laatst geplaatste team in League 2, Progresul Spartac, zegt de coach dat de wedstrijden tegen teams uit de tweede helft van het klassement het moeilijkst zijn: “Het is een officiële wedstrijd, in het eerste deel van het kampioenschap ontmoetten we teams uit de tweede helft van het klassement en die bleken erg moeilijk te zijn, sommige wonnen we in de laatste minuten. Ik wil dat we gefocust zijn en de drie punten pakken.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *