Daniel Oprița maakte zijn spelers kapot! CSA, verslagen door CSM Reșița: “Wij zijn Steaua niet. Ze maken het embleem en de supporters van de club belachelijk”.

CSA Steaua begon de return van League 2 met een 1-3 nederlaag tegen CSM Reșița, en de coach van het rood-blauwe team Daniel Oprița viel zijn spelers aan.

Steaua leidde door een doelpunt van Sergiu Rimovecz in de 20e minuut, maar Bogdan Chipirliu herstelde de stand in de 34e minuut.

De overwinning kwam tot stand door Marian Drăghiceanu, die scoorde in de 48e en 50e minuut in de League 2 wedstrijd op Reșița.

Daniel Oprița maakte zijn spelers kapot! CSA, verslagen door CSM Reșița: “Wij zijn Steaua niet. Ze hebben geen schaamte. Ze maken het embleem van de club en de supporters belachelijk.

Hoe Steaua eruitzag: Frănculescu – Drăghici, Vîrtej, Beța, Ad. Ilie – Ceceri, Rober Sierra, Mancuso, Dav. Matei – Nacho Heras, Chipirliu

Reserves: H. Iancu – Dav. Maftei, Gab. Dumitru, Bărbulescu, Raicu, Chunchukov, Boiciuc, Pau Miguelez, Rz. Florea.

“Het was een verdiende overwinning voor Reșița, ook al zou ik sommige fases kunnen betwisten. Met deze score en de manier waarop we speelden, kan ik niet veel meer zeggen. Ook al denk ik dat er een paar scheidsrechterlijke dwalingen tegen ons waren, we hebben geen excuus voor de manier waarop we onszelf presenteerden in deze wedstrijd.

We maakten twee doelpunten in een paar minuten na de pauze, we waren zielig! Rampzalig! Het is een beschamende nederlaag voor de spelers. Ik wil ze geen Ster noemen, we zijn geen Ster, de manier waarop we speelden in deze wedstrijd. Alleen degenen die uit Boekarest kwamen, de supporters die er in groten getale waren, kunnen ze Steaua noemen.

Het team dat voor deze wedstrijd in Reșița kwam, kan niet Steaua worden genoemd. Het was een schande. Twee of drie spelers kan ik eruit lichten, anders zijn we geen Steaua. Wat we dit seizoen doen is een schande.

Als ze zich niet schamen voor de mensen die al die kilometers gekomen zijn om hen te steunen, dan hebben ze geen karakter. Deze spelers hebben een aanfluiting gemaakt van de club, het wapen en de supporters. Reșița heeft ons in alle opzichten verslagen, maar in de eerste plaats in toewijding.

Je kon aan de gezichten van de jongens van Reșița zien dat ze wilden winnen. Onze voetballers gingen naar Reșița, ze kwamen op reis. Ik wil ze helemaal niet noemen. Ze hebben allemaal alleen maar voetballerspretenties. Het is in de eerste plaats mijn schuld, want ik heb ze meegenomen.

Ik probeer voor ze te vechten, al hun problemen op te lossen en ze hebben me zo behandeld, vooral hier in Reșița, waar ik woon. Ze hebben me voor schut gezet. Misschien schamen zij zich er niet voor, maar ik wel. Ze hebben me echt voor schut gezet, ze hebben me allemaal voor schut gezet. Ik bied mijn excuses aan de supporters aan namens de spelers.

Ik zou weggaan, maar ik wil blijven en de spelers kwellen, niet hen mij. Ik heb ze alle voorwaarden aangeboden, maar ik weet niet of ik met ze kan werken aan wat ze in deze wedstrijd hebben gedaan. Ze zijn altijd boos, ze vinden niets leuk en ze willen niet voor deze club spelen.

Ik weet niet wat ze willen, ze hadden geen ruggengraat. Op een gegeven moment wist ik niet meer wie ik moest wisselen. Het was alsof ze met elkaar praatten. We hebben eerder wedstrijden verloren, maar niet op deze manier. We hebben deze wedstrijd zonder slag of stoot verloren en ik wil niet dat de spelers zich achter de scheidsrechter verschuilen. En als we een penalty hadden gekregen, waren we nog steeds verslagen door Reșița!”, zei Daniel Oprița.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!