Gică Hagi donderde na Faruls REMIZED met Oțelul: “Zo naïef”.

Gică Hagi donderde na Faruls REMIZED met Oțelul: “Zo naïef”.

Farul Constanta heeft met 1-1 gelijkgespeeld bij Oțelul Galati in een wedstrijd in de 27e ronde van de Superliga.

Constantin Budescu (31 – penalty) en Frederic Maciel (68) scoorden.

Farul heeft één overwinning in hun laatste vier competitiewedstrijden, twee gelijke spelen en één nederlaag, terwijl Oțelul slechts één wedstrijd heeft gewonnen in hun laatste zeven, met drie gelijke spelen en drie nederlagen.

Gică Hagi, na het gelijkspel Farul – Oțelul: “Zo makkelijk een doelpunt tegen krijgen, zo naïef”.

Farul heeft 41 punten en staat op de 4e plaats in de Superliga en Oțelul staat op de 11e plaats met 32 punten.

Hoe de teams eruit zagen:

FARUL: Buzbuchi – Dussaut (Sîrbu 61), Larie, M. Popescu, Kiki – R. Deaconu (Vînă 46), D. Queiros (Nedelcu 61), Grameni – Rivaldinho (K. Boli 80), L. Munteanu, Budescu (C. Ganea 61). COACH: Gheorghe Hagi

OȚELUL: E. Pap – A. Rus, J. Cisse, Lovric (Chiocel 15), Miguel Silva – Cisotti, Zivulic, S. Teles – Maciel, Rusevic (Aly Malle 61), Al. Pop (G. Cârjan 89). COACH: Dorinel Munteanu

“We hadden kunnen winnen, we hadden kunnen verliezen. We weten niet hoe we moeten speculeren over de goede momenten die we hebben. We hadden 1-0, we moeten het moment speculeren. Vergeleken met andere wedstrijden brachten de spelers die van de bank kwamen niet wat ze nodig hadden. Dat zijn twee verloren punten. Oțelul zag er erg goed uit, mijn complimenten, ze hadden hetzelfde tempo en dezelfde intensiteit van de eerste tot de laatste minuut. Zo makkelijk een doelpunt tegen krijgen, zo naïef… Dat is het. Vraag me niet hoe Nedelcu oordeelde, mag ik het weten? Het was een hele grote fout. Maciel had inspiratie, het kwam eruit, meer niet. We moeten terug naar de basis, zijn zoals we waren,” zei Gică Hagi.

Budescu zei op zijn beurt: “Een vrij moeilijke wedstrijd, een betwiste wedstrijd. Het lukte ons om die penalty te scoren, we probeerden het tweede doelpunt weg te geven. Toen scoorden zij en veranderde het spel. We waren bang en nerveus nadat zij gelijkmaakten. Ik of Larie zijn aangewezen om de penalty’s te nemen, en Mr Hagi besloot dat ik ze moest nemen. (Ed. over het doelpunt van Maciel) Een hele mooie uitvoering, hij moet daarvoor gefeliciteerd worden. Het was niet goed voor ons, maar dat is wat het is. We hopen de volgende wedstrijd te winnen. Het spel is niet wat we willen. Waarschijnlijk is het ook de druk van de play-off, dat is het doel. We moeten voorzichtiger zijn nadat we hebben gescoord. Ik weet dat de verwachtingen hoog zijn, ik probeer te spelen. Dit jaar ben ik niet zo goed begonnen, mijn spel gaat niet zo goed, maar ik hoop dat ik weer op de rails kom. Het is niet belangrijk wat ik doe, maar wat het team doet. We moeten ons plaatsen voor de play-offs”.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *