Wat een SANCTIES kregen Alexandru Albu en Andrei Borza! De twee feestten in een nachtclub na de nederlaag van Rapid

Wat een SANCTIES kregen Alexandru Albu en Andrei Borza! De twee feestten in een nachtclub na de nederlaag van Rapid

Alexandru Albu en Andrei Borza feestten in een club in Iasi na de nederlaag van Rapid tegen Poli Iasi en de teambazen van Giulești straften de twee: ze werden uitgesloten van de selectie en kregen een boete van 10.000 euro.

Dit is een van de hoogste boetes die twee bij Rapid geregistreerde spelers hebben gekregen. “Er zijn een paar gevallen geweest met spelers die een boete kregen voor het overtreden van de regels bij Rapid, maar de grootste boetes waren rond de 3000 dollar of euro,” zei een voormalige manager van Rapid volgens Digi Sport.

Alexandru Albu en Andrei Borza trainen apart en zullen niet spelen in de volgende ronde tegen UTA.

Wat een straffen kregen Alexandru Albu en Andrei Borza! De twee feestten in een nachtclub na de nederlaag van Rapid

Rapid verloor in Iasi met 3-1 en staat op de derde plaats in de Superleague, gelijk met CFR Cluj, met FCSB aan kop.

“Ongeacht de uitslag van de wedstrijd mogen spelers op trainingskamp niet vertrekken zonder toestemming van de club. Vooral omdat we over vier dagen weer een wedstrijd hebben. Ze hebben van niemand toestemming gekregen. De boetes zullen zwaar zijn! Maar we zijn niet zozeer geïnteresseerd in hoe zwaar de boetes zullen zijn, of de sportieve straf, maar we willen aan de bel trekken. We willen dat zij en de rest van de spelers hun lesje leren.

We hebben ze voor onbepaalde tijd verbannen. Ze zullen met het tweede team trainen totdat de coach beslist. Ik hoop dat ze hun lesje leren. Zowel zij als hun teamgenoten. Het maakt niet uit wat er gezegd wordt, het gaat erom dat ze hun lesje leren. Het is een wake-up call voor iedereen!

Natuurlijk hebben ze er spijt van, allebei. Ze hebben waarschijnlijk ook met meneer Bergodi gepraat. Er zullen meer gesprekken zijn. Ik heb gezien dat hij veel pijn heeft, ik hoop dat hij er ook spijt van heeft. Eens kijken wanneer Meneer ze op de training ziet. We wachten tot ze verantwoordelijkheid nemen voor wat ze hebben gedaan. Ze zullen zich waarschijnlijk bij iedereen verontschuldigen en dan gaat de beslissing naar Cristiano Bergodi.

Het was een fout van hen tweeën. Ze moeten eerst leren, dan hun collega’s. Dit soort dingen zijn niet toegestaan bij een club als Rapid”, vertelde Daniel Niculae, voorzitter van Rapid, aan Digi Sport.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *