Ze hebben Rapid teruggebracht naar League 1 en komen vandaag naar “EXCLUSIVE RAPID”!

Ze hebben Rapid teruggebracht naar League 1 en komen vandaag naar “EXCLUSIVE RAPID”!

Cătălin Hilistei en Adrian Bălan hebben letterlijk en figuurlijk hun stempel gedrukt op de recente geschiedenis van Rapid.

De middenvelder, geboren in Arad, arriveerde in Giulești toen het team in de 3e divisie speelde en speelde een belangrijke rol in hun promotie naar de eerste divisie met 15 doelpunten in het seizoen 2020-2021.

Adrian Bălan kwam naar Rapid in de tweede divisie. Hij scoorde het eerste doelpunt van de Giules in de eerste divisie bij zijn terugkeer en was de topscorer van het team in het seizoen 2021-2022.

Adrian Bălan en Cătălin Hlistei zijn te gast bij journalist Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID” op prosport.ro, dinsdag 27 februari om 21:00 uur.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *