CFR Cluj, GECALLED door Oțelul Galati in de 90+6e minuut. Er werd een Euro-doelpunt gescoord: “Een schot dat er in elke 100 schoten in gaat”.

Oțelul Galați – CFR Cluj eindigde in 2-2 in een wedstrijd van de 28e ronde van de Superliga, waarbij de gelijkmaker van de gastheren werd gescoord in de 90+6e minuut, uit een strafschop.

Respectievelijk Alex Pop (36), Juri Cisotti (90+6 – penalty), Philip Otele (45) en Panagiotis Tachtsidis (88 – penalty) scoorden.

CFR heeft twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie speelronden, terwijl Oțelul twee gelijke spelen en een nederlaag heeft in de laatste drie Superliga speelronden.

CFR Cluj maakt gelijk door Oțelul Galati in de 90+6e minuut

CFR blijft op de tweede plaats staan in de Superliga met 9 punten achterstand op koploper FCSB, terwijl Oțelul op de 11e plaats staat met 33 punten.

Gespeelde teams:

OȚEL: E. Pap – Adăscăliței (Aly Malle 89), Yabre, Ghiocel (Jardan 89), Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira (S. Teles 61) – Maciel, Al. Pop (G. Cârjan 89), Bodișteanu (R. Tănasă 67). COACH: Dorinel Munteanu

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, Camora (Aly Abeid 56) – Muhar, K. Keita, Avonou (Tachtsidis 56) – Deac, P. Michael (Bîrligea 56), Otele (R. Filip 90). COACH: Adrian Mutu

Alex Pop scoorde een Euro-goal en zei na de wedstrijd: “Het was een schot dat eens in de 100 jaar op je pad komt. Het belangrijkste is dat we niet verloren hebben. Ik denk dat we meer verdienden in deze wedstrijd. Ze gaven ons een doelpunt bij het eerste set piece. Het was een corner, een rebound en ik kon niets doen.

We gaven ze geen ruimte of de mogelijkheid om op doel te schieten. Ik denk dat CFR twee schoten op doel had. Het is frustrerend om wedstrijden te verliezen die je zelf in de hand hebt.

Het was een schot dat er eens in de 100 keer ingaat. Ik heb gehoord dat de goals zijn vergeleken[metIlieDumitrescu’sdoelpuntvoorRoemeniëtegenArgentiniëindeWK-rondevan16van1994]. Ik ben erg blij om vergeleken te worden met zulke namen in het Roemeense voetbal.

Ik had de hele tijd vertrouwen, zelfs na de wedstrijd tegen Dinamo, toen ik als speler te wensen overliet. We vechten op gelijke voet met iedereen.

Ik heb niet met Dorinel Munteanu kunnen praten. Toen ik bij de kleedkamer kwam, was de vergadering al voorbij. Ik denk dat hij ook meer had gewild. Ik weet niet of hij 100% trots is. Iedereen is zich ervan bewust dat we meer hadden kunnen doen,” zei Alex Pop.

Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!