Exclusief DINAMO, woensdag om 21.00 uur, gasten Marius Alexe en Andrei Bendeac

Exclusief DINAMO, woensdag om 21.00 uur, gasten Marius Alexe en Andrei Bendeac

Woensdag 28 februari, vanaf 21.00 uur wordt een nieuwe editie van EXCLUSIVE DINAMO uitgezonden.

Perfecte dag voor Dinamo op dinsdag! De ploeg van Zeljko Kopic won thuis met 1-0 van Hermannstadt, na een wedstrijd met veel spanning en vreugde in het kamp van de “dogs”, terwijl de handbalploeg een zeer belangrijk succes boekte, zo goed als kwalificatie in de hoofdgroepen van de Europese competitie, in Constanța, tegen de rivalen van CSM, met een score van 33-25.

We bespreken alle onderwerpen die van belang zijn voor Dinamo fans, in de enige uitzending van de mediaweging die uitsluitend gewijd is aan de clubs van “Ștefan cel Mare”, samen met de voormalige aanvoerder van de “dogs” Marius Alexe en Andrei Bendeac, lid van het scoutingteam van SC Dinamo 1948 SA en voormalig directeur sociale media en communicatie van de club, een belangrijke stem in de gemeenschap van rood-witte fans.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin “honden” fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de show worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *