Vaarwel voetbal op hoog niveau. Pogba 4 jaar geschorst voor doping

Vaarwel voetbal op hoog niveau. Pogba 4 jaar geschorst voor doping

Paul Pogba is voor vier jaar geschorst voor dopinggebruik en dat kan het einde van zijn carrière betekenen voor de speler van Juventus. Het definitieve vonnis werd donderdag uitgesproken, zoals journalisten in Italië meldden. Pogba is al 30 jaar oud. De voetballer zal de beslissing aanvechten bij het CAS.

Nachtmerrie nieuws voor Paul Pogba als hij zich voorbereidt om afscheid te nemen van zijn carrière na het leren dat hij een vierjarige schorsing heeft gekregen voor doping, wat het einde van zijn carrière kan betekenen voor de Juventus speler, Prosport publiceert. Uiteindelijk, op zijn 34e, kon de superspeler alleen nog maar in de lagere competities spelen

Het definitieve vonnis kwam op donderdag, toen journalisten in Italië schreven dat zijn contract met Juventus duidelijk zal worden beëindigd. Nog steeds Juventus heeft geen commentaar gegeven, maar een bron heeft bevestigd dat de groep op de hoogte is gebracht van de beslissing en de volgende stappen zal beoordelen. Pogba, die elke overtreding heeft ontkend, staat bij Juve onder contract tot juni 2026.

Testosteron is een stof die op de verboden lijst van het WADA (World Anti-Doping Agency) staat. Het gebruik van deze stof vergroot kracht en spiermassa.

Pogba is mijn vriend. Ik heb hem 3-4 maanden geleden voor het laatst gesproken toen de dopingsituatie aan de gang was. We hebben elkaar recentelijk niet gesproken, nee, zei Eddy Gnahore, de voetballer die onlangs door Dinamo werd binnengehaald in een poging om degradatie naar de Liga 2 te voorkomen.

Wat zijn zijn kansen bij het CAS?

Net als Simona Halep heeft Paul Pogba de mogelijkheid om in beroep te gaan bij het Hof van Arbitrage voor de Sport in Zwitserland.

Maar de kans dat de straf van de middenvelder wordt verminderd is vrij klein, aangezien hij de enorme fout die hij heeft gemaakt heeft toegegeven.

Lees ook: Paul Pogba zaak! Zijn broer is vrijgelaten uit de gevangenis nadat hij had geprobeerd de Juventus-ster af te persen


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *