Gigi Becali ontslaat FCSB-speler: ‘Zo werkt het niet. Ik zet hem er niet in. We stellen ons vertrouwen niet in hem”

Gigi Becali ontslaat FCSB-speler: ‘Zo werkt het niet. Ik zet hem er niet in. We stellen ons vertrouwen niet in hem”

Na de wedstrijd tegen FC Voluntari kondigde Gigi Becali aan dat Luis Phelipe niet meer voor FCSB zal spelen. In de wedstrijd tegen Ilfoveni wilde de zakenman de Braziliaan vanaf de 25e minuut van het veld halen, maar Mihai Stoica zei dat hij hem tot de rust moest laten spelen.

Phelipe werd vanaf de 46e minuut gewisseld voor Miculescu, in de wedstrijd FC Voluntari – FCSB, 1-2.

Gigi Becali tackelt FCSB-speler

“Er is nog een beetje geduld over. Ik had veel vertrouwen, maar hij verloor alle ballen. Hij dribbelt met niemand meer, passt gewoon naar de tegenstander. Zo werkt het niet. Dit jaar rekenen we niet op hem, we hebben geen tijd, er komen zware wedstrijden aan. Ik speel hem niet vanaf het begin, ik speel met Baba Alhassan als starter. En ik zet Miculescu op de bank.

Met Baba controleerde ik het spel, hij jaagt niet, hij is niet bang, hij heeft geen angst. Ik had de verkeerde opstelling. Ik wilde Luis Phelipe er in de 25e minuut afhalen. Maar ik sprak met Meme en hij zei in de rust. Zo kan het niet.

Als ik ga wisselen, zet ik David Miculescu erin, ik zet hem er niet in. Met hem controleerden we de hele wedstrijd op het middenveld, hij heeft veel zelfcontrole, hij overhaast zich niet, hij is niet bang, hij blijft bij de bal, hij passt,” vertelde Gigi Becali aan Prima Sport.

De zakenman sprak ook over de titelstrijd, waaruit hij Universitatea Craiova uitschakelde: “Craiova zit niet meer in de titelrace. Het gaat niet per se om het puntenverschil, hoewel dat erg groot is. Craiova had de wedstrijd moeten domineren tegen elk team dat vanaf de vierde plaats naar beneden gaat. Het stond 2-2 en ze stonden bovenaan. Als ze nog kans willen maken op de titel, moeten ze deze wedstrijden winnen. Zelfs als ze ze niet winnen, verliezen ze ze met pech. Ik weet niet wat er aan de hand is, de spelers zijn erg waardevol.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *