Farul mist mogelijk KWALIFICATIE in de Superleague play-offs. Wat Gică Hagi zegt: “Vergeet één ding niet”

Farul mist mogelijk KWALIFICATIE in de Superleague play-offs. Wat Gică Hagi zegt: “Vergeet één ding niet”

Farul Constanta speelde met 1-1 gelijk bij CFR Cluj en staat op het punt om kwalificatie voor de play-offs van de Super League mis te lopen.

De Roemeense kampioenen moeten de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen tegen FC Botoșani winnen om in de play-offs te blijven.

In Farul – Cfr Cluj, 1-1, scoorden Ronaldo Deaconu (65) en Arlind Ajeti (82).

Farul loopt mogelijk kwalificatie voor de play-off van de Super League mis. Wat Gică Hagi zegt

De gespeelde teams:

FARUL: Buzbuchi – Dussaut, K. Boli, M. Popescu (Diogo Queiros 70), Kiki – R. Deaconu (D. Sîrbu 70), Nedelcu, Vînă – N. Grigoryan (Grameni 58), L. Munteanu (Budescu 70), Rivaldinho (I. Cojocaru 58). COACH: Gheorghe Hagi

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (Mogoș 76), Boben, Ajeti, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 69) – Fică (R. Filip 77), Bîrligea (P. Michael 69), Otele. COACH: Adrian Mutu

Gică Hagi zei na het gelijkspel met CFR Cluj: “We verdienden de overwinning zonder twijfel. We speelden een heel goede wedstrijd tot de laatste minuten. In de laatste fase hebben we geen tweede bal teruggewonnen, we wisten dat zij dat deden. Dat is voetbal, we gaan vooruit. We speelden een goede wedstrijd. We probeerden ze uit te spelen in tijd en ruimte. Ze hebben waardevolle spelers. Ze waren een beetje teleurgesteld, maar we hebben ze een hart onder de riem gestoken. We hebben tijd om mentaal en fysiek te herstellen en dan in de laatste ronde te winnen.

We zijn hier niet om iemand de schuld te geven. Het hele team heeft gewerkt, het hele team wilde het. De tegenstander was gekwalificeerd voor de play-offs, er was geen druk. We hadden veel kansen, we hadden meer moeten scoren.

Ik denk dat je in de laatste minuten, mentaal gezien, waarschijnlijk de minuten zo snel mogelijk voorbij wilt laten gaan om het af te maken. We lieten ze ons een beetje domineren. Ik heb ze gezegd dat je dat niet kunt doen, want zij hebben kwaliteit. Daarom drukten we zo lang mogelijk door.

Ik heb een wedstrijd gespeeld, we zullen zien. We moeten rusten, nadenken en ons dan voorbereiden op de wedstrijd tegen FC Botosani. Ik heb het gevoel dat het team niet de continuïteit van vorig jaar heeft, maar we hebben onze momenten gehad, we weten hoe we moeten voetballen.

Vergeet één ding niet, 11 spelers zijn gewisseld, maar niet omdat Farul dat wil, maar omdat het moet. Je kunt er niets aan doen, we moeten dit doen om mensen te betalen. We zullen zien wat er gebeurt. Misschien halen we de play-offs.

Adi Mutu is een goede coach, hij komt van nummer 10, hij is creatief, gedisciplineerd. Hij komt uit Italië en heeft tactische discipline geleerd. Hij is een heel goede jonge coach.”


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *