CTP, harde reactie op coach Simone Halep na gunstige CAS-beslissing: “Het is de schuld van oplichter Mouratoglu!”

CTP, harde reactie op coach Simone Halep na gunstige CAS-beslissing: “Het is de schuld van oplichter Mouratoglu!”

De journalist Cristian Tudor Popescu (CTP) vergeeft de voormalige coach van Simone Halep, Patrick Mouratoglu, niet. Hij beschouwt hem als de hoofdschuldige aan de schorsing van de sportster.

In plaats daarvan zegt hij dat Simona Halep met opgeheven hoofd zal terugkeren op de tennisbaan nadat haar schorsing werd verminderd door het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS).

“Simona keert met opgeheven hoofd terug op de tennisbaan!

Oh, wat een geweldig nieuws! Maar, voor mij, verrassend. Ik heb nog nooit gehoord van een korting van 4 jaar naar 9 maanden. Ik hoopte hoogstens op 2 jaar.

Het is een eerlijke beslissing. Want het houdt rekening met waar ondergetekende voor heeft gestaan vanaf het eerste moment van dit schandaal tot vandaag: Simona heeft niet bewust een verboden middel in haar lichaam gestopt dat haar prestaties zou verbeteren. Vermoedelijk heeft CAS Lausanne rekening gehouden met Mouratoglou’s schokkend late bekentenis dat hij Simona het “collageen supplement” gaf zonder dat ze wist wat ze innam. De straf van 9 maanden is ook terecht, omdat Simona zich van de ene op de andere dag volledig overgaf aan de oplichter van Mouratoglou.

Het is verbazingwekkend dat ze meteen weer op tournee kan, een wonder. Na anderhalf jaar uit de competitie kan Simona nog steeds terugkeren naar de vorm die haar inwijdde, vooral omdat ze al die tijd niet gestopt is met trainen. Natuurlijk heeft ze wedstrijden nodig op haar voeten, eigenlijk in haar hoofd, om haar WTA-toernooi-mentaliteit terug te krijgen.

Al met al weer een bewijs van de kracht en vastberadenheid van Simone, die geen moment opgaf, de hoop en het verlangen naar wedergeboorte vasthield…”, schreef CTP op sociale media, volgens stiripesurse.ro.


Ik raad ook aan:

Stere’s REACTIE Halep, vader van Simone, na CAS-beslissing in dopingzaak: “Ik zei toch dat God gerechtigheid zal brengen”

Simona, vrij op het veld! Onder welke omstandigheden en wanneer kan de grote KAMPIOEN de grote wedstrijden aanvallen?


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *