Gică Hagi, BOMB verklaring: “Ik ben arm, ik heb geen geld om Ianis te redden. Hij heeft een ander niveau bereikt”

Gică Hagi, BOMB verklaring: “Ik ben arm, ik heb geen geld om Ianis te redden. Hij heeft een ander niveau bereikt”

Gheorghe Hagi vertelde woensdag op een persconferentie dat hij het zich niet kan veroorloven om zijn zoon Ianis te “redden” en hem naar Farul te brengen. De verklaring werd gemaakt in de context dat de pers onlangs naar verluidt had geschreven dat Ianis Hagi niet langer gewild is bij Alaves en dat hij “geen team meer heeft”.

Ianis heeft laten zien dat hij geliefd is bij de Roemenen. Maar er zijn er die, tja (…) de naam is groot, ze moeten wel over hem schrijven (…) Wat is er in januari en februari over hem geschreven, en in december, hoeveel onzin is er geschreven. Inclusief dat hij niet gewild is bij Alaves, bij Rangers. Ze schreven dat hij geen team heeft en dat mijn vader hem spaart. En ik? Ik ben arm, ik heb het geld niet om Ianis te redden. Hij heeft een ander niveau bereikt. Ik kan hem niet meer aan,” zei Gică Hagi woensdag.

Gică Hagi: “Ianis is de leider van de nationale ploeg”

De voormalige Roemeense voetbalgrootheid zegt dat zijn zoon zichzelf heeft bewezen en een leider is van het nationale team.

“Hij is met zijn 25 jaar een van de meest ervaren Roemeense voetballers in Europa. Hij heeft laten zien dat hij een leider is. Ik ben blij dat iedereen nu begrijpt dat Ianis een leider van de nationale ploeg is. Ik zeg dat hij is versterkt,” voegde Gică Hagi eraan toe.

Eerste uitspraken van Gheorghe Hagi na de CAS overwinning van Simone Halep

Gheorghe Hagi heeft woensdag zijn eerste uitspraken gedaan na de CAS overwinning van Simone Halep op dinsdag. “Het goede heeft opnieuw gewonnen,” zegt Hagi.

“Natuurlijk, een grote overwinning, allereerst van haar. Het is een overwinning voor haar, en voor haar mensen, die haar hebben geholpen om het CAS te overtuigen van haar eerlijkheid.

Laten we de bal weer aan het rollen brengen, laten we haar terug in het spel krijgen.

Ik heb met haar vader gesproken (…) het belangrijkste is dat ze deze strijd heeft gewonnen. Ze verdient felicitaties en veel geluk in de toekomst.

In deze wereld zijn er slechte mensen. Het is opnieuw bewezen dat het goede het kwade verslaat,” vertelde Gheorghe Hagi woensdag op een persconferentie.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *