Simona Halep heeft haar eerste Wild Card ontvangen. De atlete mag haar EERSTE officiële wedstrijd spelen in maart

Simona Halep heeft haar eerste Wild Card ontvangen. De atlete mag haar EERSTE officiële wedstrijd spelen in maart

Slechts één dag nadat de uitspraak van het CAS haar schorsing verlaagde en haar recht om deel te nemen herstelde, ontving Simona Halep haar eerste Wild Card en kan ze haar eerste officiële wedstrijd in maart spelen.

Simona Halep heeft een wild card ontvangen voor het WTA toernooi in Miami, dat op 17 maart begint, meldt Antena 3.

De uitnodiging kwam een dag nadat het CAS besloot om de schorsing van de atlete terug te brengen van vier jaar naar negen maanden.

“Deze brief verklaart dat de Miami Open 2024, gepresenteerd door Itau, onderdeel van het ATP- en WTA-professionele tenniscircuit, dat in totaal meer dan 17 miljoen aan prijzengeld uitdeelt, van 17 maart tot en met 31 maart zal worden gehouden in Miami, Gardens, FL, VS, en de kwalificatiewedstrijd voor enkelspel zal organiseren, waaraan 96 mannen- en damesspelers deelnemen, beginnend op zondag 17 maart 2024, en het hoofdtoernooi voor enkelspel en dubbelspel met 320 spelers van 19 tot en met 31 maart 2024.

Ik, de toernooidirecteur van de Miami Open 2024, nodig de bovengenoemde speelster (n.r. Simona Halep) en haar begeleidingsteam officieel uit voor ons toernooi,” staat in de uitnodiging die Simona heeft ontvangen en die is ondertekend door James Blake, toernooidirecteur van de Miami Open 2024, schrijft News.ro.

Volgens de geciteerde bron moet Simona Halep samen met haar team beslissen of ze de uitnodiging accepteert en deelneemt aan het WTA-toernooi in Miami.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *