Cristi Săpunaru trekt ATTENTIE voor de wedstrijd Rapid – FCSB: “Florinel Coman speelde niet alleen”

Cristi Săpunaru trekt ATTENTIE voor de wedstrijd Rapid – FCSB: “Florinel Coman speelde niet alleen”

Cristi Săpunaru, aanvoerder van het Giules-team, bevestigde dat FCSB gevaarlijk is, niet alleen spits Florinel Coman.

Rapid ontmoet FCSB zaterdag om 20:00 uur in de National Arena in de hoofdstad, in een wedstrijd die meetelt voor de 30e speelronde, de laatste van het reguliere seizoen van de Superliga.

Cristi Săpunaru trekt ATTENTIE voor de derby Rapid – FCSB: “Florinel Coman speelde niet alleen”

De derby van zaterdagavond wordt de wedstrijd met het hoogste aantal toeschouwers dit seizoen. Het zal niet mogelijk zijn om het aantal van 50.000 supporters te halen, omdat er “bufferzones” moeten zijn in het grasveld van de gasten.

“We hebben een zware wedstrijd voor de boeg tegen de eerste plaats bezetter, een waardevol team, maar we hopen dat we aan het einde van de wedstrijd blij zullen zijn met een goed resultaat.

Deze wedstrijd en die tegen Dinamo zijn speciale wedstrijden voor mij omdat ik mijn jeugd bij Rapid heb doorgebracht. En ze zullen mijn hele leven speciaal blijven.

Er staat geen titel op het spel in deze wedstrijd. We gaan de play-offs in, kijken hoeveel punten we achter hen staan en dan weten we wat we moeten doen. Maar ik denk niet dat het kampioenschap op het spel staat in deze wedstrijd. Echt niet, er volgen nog 10 wedstrijden in de play-offs.

Maar dit is de meest intense derby van de afgelopen jaren, het is degene die tot nu toe de meeste supporters brengt.”gaf Săpunaru toe.

Waarom is FCSB gevaarlijk?

“Ik denk niet dat we het over één speler bij FCSB kunnen hebben, ook al is Florinel Coman in een enorme vormstijging en was hij hun beslissende man in recente wedstrijden.

We moeten het over het team hebben, want Florinel speelde niet alleen. Dit jaar is iets anders voor hen. Maar het is ook anders voor ons.

In drie jaar had niemand verwacht dat Rapid mee zou doen om het kampioenschap.”voegde de aanvoerder van het Giules team eraan toe.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *