Wat er echt gebeurt in de kleedkamer van het Roemeense nationale team. Ongekende verborgen camerabeelden

Wat er echt gebeurt in de kleedkamer van het Roemeense nationale team. Ongekende verborgen camerabeelden

Na een afwezigheid van acht jaar keert het Roemeense nationale team terug naar het Europees Kampioenschap voetbal en de kwalificatie zal te zien zijn in een filmevenement genaamd “In het hart van het nationale team – Van de kleedkamer naar Duitsland”.

De film, geregisseerd door Remus Achim, wordt op 17 mei uitgebracht in bioscopen in het hele land en brengt de opwinding en vreugde die supporters ervoeren tijdens de reis van het nationale team naar EURO 2024 terug.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=7lWbxf0HX5M(/embed)

Een authentiek perspectief op het nationale team

De filmproductie belooft een uniek en authentiek inzicht te geven in de reis van het nationale team, met exclusieve toegang achter de schermen tot trainingen en wedstrijden. De film zal de hele reis van het driekleurenteam op weg naar kwalificatie vastleggen, met momenten van triomf, maar ook teleurstelling, uitputting en uitbarstingen van energie.

“In the Heart of the National Team – From the Locker Room to Germany” zal de Roemenen voor het eerst een kijkje geven in de intimiteit van het leven van het nationale team, met exclusieve interviews met spelers en trainers, meldt iamsport.ro.

Remus Achim, de regisseur van de film, heeft uitgebreide ervaring in videoproductie en digitale content en is bekend van zijn eerdere projecten, waaronder de documentaires “Loredana – Never Ending Story” en “Burning Picasso”.

Răzvan Burleanu: Film is een spannende reis

De voorzitter van de Roemeense voetbalbond (FRF), Răzvan Burleanu, sprak ook over de film. Hij zegt dat de film een “unieke en intieme” ervaring biedt voor kijkers en een inspiratie is voor kinderen met een passie voor sport.

“De film is een fascinerende reis achter de schermen van het nationale team en biedt een unieke en intieme ervaring met directe toegang tot de kleedkamer van het nationale team. Het is een geweldige kans om de mensen te ontmoeten die met trots het shirt van onze nationale ploeg dragen. In het hart van de nationale ploeg is niet alleen een kroniek van het succes van de EURO voorrondes, maar ook een inspirerend verhaal opgedragen aan kinderen.

We wilden een productie maken die hen zou motiveren en dichter bij de liefde voor voetbal zou brengen. Met dit project bewijst de Roemeense voetbalbond opnieuw dat het een voorbeeld is in de Roemeense sport, maar ook onder de Oost-Europese bonden. De film is een spannende reis die je de hartslag van het nationale team op de meest authentieke manier laat voelen,” zegt Burleanu.

“In the Heart of the National Team – From the Locker Room to Germany” wordt gedistribueerd door Forum Film en is verkrijgbaar in bioscopen in het hele land.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *