EXCLUSIEF DINAMO, woensdag, na 21.00 uur, gast Răzvan Zăvăleanu. De vertegenwoordiger van de curator van SC Dinamo 1948 SA reageert op fans

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag, na 21.00 uur, gast Răzvan Zăvăleanu. De vertegenwoordiger van de curator van SC Dinamo 1948 SA reageert op fans

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag na 21.00 uur, gast Răzvan Zăvăleanu. De vertegenwoordiger van de ontvanger van SC Dinamo 1948 SA beantwoordt live de vragen van de fans.

Woensdag 13 maart, EXCLUSIEF DINAMO consumeert na 21.00 uur.

Răzvan Zăvăleanu keert terug naar de studio van het enige programma in de sportpers dat is gewijd aan de clubs van de “Ștefan cel Mare” weg, CS Dinamo, respectievelijk SC Dinamo 1948 SA.

De vertegenwoordiger van RTZ&Partners SPRL beantwoordt LIVE de vragen van Dinamo fans, op een moment dat supporters proberen uit te vinden wanneer het bedrijf uit de insolventie komt, wat de bedragen zijn die nog betaald moeten worden en wanneer de “honden” weer in de Europese bekers kunnen spelen.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *