PERFECTE fase voor FCSB! CFR Cluj en Rapid verloren in Superliga

PERFECTE fase voor FCSB! CFR Cluj en Rapid verloren in Superliga

Universitatea Craiova versloeg CFR Cluj zaterdagavond met 2-1 in de eerste etappe van de Superliga play-off.

Ștefan Baiaram (38) en Alexandru Mitriță (51) scoorden voor de gasten, terwijl het doelpunt van de ploeg onder leiding van Adrian Mutu werd gemaakt door Matei Ilie (66).

PERFECTE fase voor FCSB! CFR Cluj en Rapid verloren in Superliga

De ploeg uit Banie werd tweede in de play-off met 28 punten, terwijl CFR Cluj met 27 punten op de 4e plaats staat. FCSB heeft 32 punten (een wedstrijd minder) en Rapid 28 punten.

Universitatea Craiova heeft acht opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag bereikt, vijf overwinningen en drie gelijke spelen.

CFR kwam na vijf clean sheets, drie overwinningen en twee gelijke spelen. CFR had dit seizoen slechts één thuiswedstrijd verloren, tegen Rapid (0-1).

“We kregen een doelpunt tegen uit een corner en we moesten het resultaat incasseren. We zijn blij met de drie punten. Het is niet makkelijk om hier te winnen. We waren nerveus. Dat moest ik in de rust veranderen. Dat is voetbal.

Soms verdienden we te winnen en kregen we geen punten, vandaag hadden we meer geluk.

We nemen het één wedstrijd per keer. De spelers gaan naar de nationale competitie, daarna bereiden we ons voor op de volgende wedstrijd tegen Rapid, een gevaarlijke tegenstander. Ik wil dat we elke wedstrijd beter worden. Ik wil dat iedereen aanvalt en dat iedereen verdedigt.”, zei Petev, de Bulgaarse coach van Universitatea Craiova.

Helaas is dit voetbal. Ik denk niet dat we het verdienden om vandaag te verliezen. Als je niet scoort, wordt het voetbal je aangerekend. Ik kan ze niet meer verwijten dan dat ze meer gefocust moeten zijn voor het doel.
Adrian Mutu, CFR Cluj coach

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

  • CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita (El Kaddouri 75), Tachtsidis (Avounou 59) – Deac (C. Manea 89), Bîrligea (P. Michael 59), Otele. Coach: Adrian Mutu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Cretu, Mateiu, Mekvabishvili (Houri 70) – Baiaram, A. Ivan (Zajkov 75), Mitriță (Markovic 82). Coach: Ivaylo Petev

Horațiu Feșnic vanavond bij FCSB – Sepsi

Horațiu Feșnic heeft de leiding over de wedstrijd FCSB – Sepsi OSK, die zondag om 21.00 uur wordt gespeeld in de eerste ronde van de play-off van de Superliga.

Feșnic zal worden geassisteerd door Alexandru Cerei en Daniel Mitruți, en Valentin Porumbel zal de vervanger zijn. In de VAR-kamer zitten Sorin Costreie en Horia Mladinovici.

Adrian Vidan en Iuliuss Nemțeanu zijn aangewezen als waarnemers.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *