Wat de beroemde Robbie Fowler zegt over het debuut van Radu Dragușin als starter van Tottenham

Wat de beroemde Robbie Fowler zegt over het debuut van Radu Dragușin als starter van Tottenham

Voormalig Liverpool en Engeland nationale ploeg grootheid Robbie Fowler heeft gesproken over Radu Dragușin’s debuut als een Tottenham starter.

Tottenham Hotspur verloor in speelronde 29 met 0-3 van Fulham. Dragușin miste het eerste doelpunt en kreeg lage cijfers voor zijn spel.

Radu Dragușin, een 22-jarige verdediger, blunderde bij het eerste doelpunt toen hij Rodrigo Muniz omzeilde.

Wat de beroemde Robbie Fowler te zeggen heeft over het Tottenham-debuut van Radu Dragușin

“Ik weet wel wat over het Roemeense voetbal, maar ik pretendeer niet alles te weten. Ik volg voetbal van over de hele wereld, ik hou van voetbal en Roemenië is daar geweldig in geweest. Ik weet dat Dragușin nu in de Premier League speelt, ik weet iets. Ik heb zijn debuutwedstrijd niet gezien, ik was onderweg naar Roemenië. Ik denk dat elke speler die in de Premier League speelt, voor welk team hij ook tekent, een goede voetballer is. Gisteren presteerde Tottenham niet erg goed en de Roemeense fans waren daar waarschijnlijk niet blij mee. Maar ik weet dat dit is wat er gebeurt in de Premier League, ik weet dat er momenten zijn die fans willen zien, ze willen betere prestaties zien, maar ik weet zeker dat ze betere prestaties zullen zien tijdens het seizoen, waarin hij zal bewijzen hoe goed hij is als speler,” zei Fowler.

Succes voor een jonge voetballer is coaching, ongeacht je achtergrond of cultuur. Hoe meer je traint, hoe beter je wordt. Tegelijkertijd moet je luisteren naar je teamgenoten, maar ook rekening houden met waar je vandaan komt. In principe moet je op de juiste manier trainen, jezelf toewijden en veel opofferen. In dit werk moet je vastberaden zijn, ik wilde altijd heel goed zijn in alles wat ik deed – Robbie Fowler


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *