EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21.00 uur. De gast van de editie is Eugen Voicu, voorzitter van de raad van bestuur van Red&White

EXCLUSIEF DINAMO, woensdag om 21.00 uur. De gast van de editie is Eugen Voicu, voorzitter van de raad van bestuur van Red&White

Woensdag 20 maart, EXCLUSIV DINAMO, het enige mediaprogramma gewijd aan de fans van de “Stefan cel Mare” clubs, heeft een nieuwe editie gepland vanaf 21.00 uur.

De gast van presentator Cătălin Mureșanu is Eugen Voicu, aandeelhouder en voorzitter van de raad van bestuur van Red & White.

De “honden”-baas praat over de managementstrategie na één jaar aan het roer van de club, de plannen van RWM voor de nabije en lange termijn en gaat in op onderwerpen die van belang zijn voor de fans van de ploeg die op de 8e plaats staat in de Super League Play-Out.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina.

EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’-fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *