Arina Sabalenka, emotionele boodschap na overlijden Konstantin Koltsov: “Het is een onvoorstelbare tragedie” / De twee waren geen koppel meer

Arina Sabalenka, emotionele boodschap na overlijden Konstantin Koltsov: “Het is een onvoorstelbare tragedie” / De twee waren geen koppel meer

Aryna Sabalenka heeft zich voor het eerst uitgesproken na de dood van haar ex-vriend Konstantin Koltsov.

Arina Sabalenka had woensdagavond haar eerste reactie op Instagram na de dood van Konstantin Koltsov in Miami op maandag.

“De dood van Konstantin is een onvoorstelbare tragedie, ook al waren we niet meer samen, mijn hart is gebroken. Respecteer alsjeblieft mijn privacy en die van zijn familie tijdens deze moeilijke tijd,” schreef ze op haar Instagram Story.

Koltsov had drie kinderen

Arina Sabalenka maakt vrijdag haar debuut in de tweede ronde in Miami, wanneer ze het opneemt tegen de Spaanse Paula Badosa, een van haar beste vriendinnen op de tour, aldus News.ro.

De dood van voormalig NHL ijshockeyspeler Konstantin Koltsov, de vriend van de Wit-Russische tennisster Arina Sabalenka, wordt behandeld als een “ogenschijnlijke zelfmoord”, kondigde de politie van Miami-Dade dinsdag aan.

Konstantin Koltsov, die in de NHL speelde, het Noord-Amerikaanse ijshockeykampioenschap, had drie kinderen met zijn vrouw, Yulia, van wie hij in 2020 scheidde voordat hij een relatie met Arina Sabalenka begon.

Hij werd 42.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *