Dramatische scènes in MIAMI. Een toptennisser viel bijna van zijn voeten in de hitte

Dramatische scènes in MIAMI. Een toptennisser viel bijna van zijn voeten in de hitte

Het Masters 1000 toernooi in Miami vindt plaats onder behoorlijk zware weersomstandigheden voor de spelers en de hitte en vochtigheid hebben weer een slachtoffer geëist.

Nadat de Franse tennisser Arthur Cazaux op de baan in elkaar zakte en in een rolstoel uit de arena werd gereden, was het nu de beurt aan de Italiaan Matteo Berrettini, voormalig nummer 6 van de wereld, om getroffen te worden door de hitte.

Tijdens zijn wedstrijd tegen Andy Murray viel de Italiaan bijna van zijn voeten voordat hij serveerde tijdens de tweede set.

De speler slaagde er echter in om de wedstrijd naar het einde te brengen, die eindigde met een overwinning voor Murray (4-6, 6-3, 6-4) na twee uur en 47 minuten spelen.

In de tweede ronde treft de Britse tennisser Tomás Martín Etcheverry uit Argentinië.

De emotionele boodschap van Simone Halep na haar optreden op de Miami Open

Simona Halep maakte er een punt van om een emotionele boodschap over te brengen bij haar terugkeer op de tennisbaan in haar eerste wedstrijd na een pauze van anderhalf jaar.

Halep, nu 32, keerde terug op de tennisbaan in een vurige wedstrijd op dinsdagavond 19 maart tegen Paula Badosa (80 WTA) in de eerste ronde van de Miami Open.

Het was haar eerste wedstrijd na een onderbreking van anderhalf jaar na het dopingschandaal dat bijna een einde maakte aan haar carrière.

Hoewel ze niet verder kwam dan de eerste ronde op de Miami Open, was Simona Halep diep geëmotioneerd over haar comeback. Ze stapte de baan op met een glimlach op haar gezicht en won de eerste set. Ze werd echter verslagen door Paula Badosa met 6-1, 4-6, 3-6. Lees meer…

Fotobron: Profimedia


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *